Мистериозният бизнесмен с амбиции да придобие акциите на Локомотив“ (София)

...
Мистериозният бизнесмен с амбиции да придобие акциите на Локомотив“ (София)
Коментари Харесай

Сериозен проблем за Локо ! Ето кой е пишман-бизнесменът от Италия, който поиска клуба! Вече опита да отмъкне един клуб от Първа лига!

Мистериозният предприемач с упоритости да придобие акциите на „ Локомотив “ (София) се оказа Бенедето Манчини.

Италианецът е прочут у нас, откакто през 2017-а опита да реализира договорка с 3 клуба от Първа лига, написа „ Труд “.

Тогава роденият в Рим притежател на четвъртодивизионния „ Латина “ разгласи, че желае да придобие 10% от „ Левски “.

По-късно се насочи към „ Верея “, а в края на същата година изненадващо се появи и на „ Лаута “. Но договорка с „ Локо “ (Пловдив), както и с другите два клуба, нямаше като даже не се стигна до по-сериозни договаряния.

„ Тези хора по този начин и не ги видях – изясни Христо Крушарски. – От медиите разбрах, че се интересуват от клуба. Докато бях в Аржентина са се появили на стадиона. Искали цялостния пакет акции, който не се и продаваше. Партньори – да, само че не желаех да продавам „ Локомотив “. А в последна сметка инкасо автомобилът с милионите май спука гума, тъй като по този начин и не дойде на „ Лаута “. Да са живи и здрави и да намерят къде да си похарчат парите. Пожелавам триумф на Иван (б.а – Василев, притежателят на,,Локо “ София). “

Манчини е живял в България и към момента има бизнес у нас. Неговата компания M Group Ltd. се намира в Пловдив и е профилирана в разпространяване на авиационни артикули, както и ремонт на авиационни транспортни средства.

Освен това има компания „ Mens Sana Latina Sri “, както и на минералната вода „ Sanfaustino “.

В „ Надежда “ чакат развиване по договорката тази седмица. „ Железничарите “ са дали всички нужни документи, а идната крачка би трябвало да направи Манчини. Именно договарянията бавят и организацията по лятната подготовка на „ червено-черните “.

Все още не е ясно кой ще води отборът през есента във Втора лига, както и датата, на която играчите ще се съберат за първа подготовка в „ Надежда “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР