Мистериозният бизнесмен Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, затова

...
Мистериозният бизнесмен Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, затова
Коментари Харесай

Удар на Narod.bg: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря

Мистериозният предприемач Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, по тази причина й именуван Малкия Череп, който Narod.bg осветли като схемаджия №1 в Бургаския вилает, оперира с над 100 милиона лв. персонални активи!

 Това е Малкия Череп, или Любо Къдравия, както е прочут Любомир Парашкевов

На челната фотография виждате първата фотография на бургазлията, която излиза в медиите, досега лицето му бе безспорна тайнственост за всеобщата аудитория.

Баснословно богатият Любо Къдравия, както е формалният прякор на тариката, обаче не може да потвърди произхода на парите си, удостовери пред Narod.bg източник от Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Малко хора знаят точните параметри на бизнес начинанията му, още по-малко – от кое място е стартовият капитал и какви тъкмо врътки движи сега.

Все отново спецслужбите са наясно, че става дума за петрол, горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство и така нататък, като портфейлът му е за над 100 млн. лв..

Очаквано, бизнес триумфът на Малкия Череп започва в мътните мутренски години, в които всяка силова конструкция бе превзела избран бранш от стопанската система и го защитаваше с цената на трупове.

Реклама

 Ники Митничаря е първа приятелка на Любо Къдравия

Ченгетата в Бургас приказват, че Къдравия бил толкоз безапелационен в привличането на съдружници, че съумява да притегли предприемача Николай Филипов – Ники Митничаря, за който Narod.bg е писал нееднократно.

Бившият брачен партньор на залязлата тв водеща и депутатка от „ Атака “ Калина Крумова, прясна брачна половинка на Борислав Захариев – Боби Турбото, е известен в бизнеса със скрап и покупко-продажбите с нефтопродукти.

Ники Митничаря и Калина Крумова имат 21-годишен наследник – Николай Михайлов-джуниър, сега студент в Англия.

Митничаря и Любо Къдравия дотолкоз се харесват, че служителят на Агенция „ Митници “ напуща благия пост, който му дава обещание блестяща финансова кариера в страната, с цел да се влее в частния бизнес, очевидно има защо…

Любо е като лекар Ханибал Лектър и слуша в уединение етюди на Дебюси, до момента в който приятелчето му нападателно, рисковано, само че сполучливо постанова бизнеса им, яздейки ролс-ройс, бентли, мерцедеси и други емблеми на благоденствието, на които Любомир Парашкевов чак толкоз не държи, счита информаторът на Narod.bg.

Очаквайте трета част в Narod.bg, с цел да научите какъв брой инспекции от Национална агенция за приходите има върху бизнес начинанията на Любомир Парашкевов – Любо Къдравия

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР