Мистериозна смърт на ученик разтърси Скутаре. 19-годишният Васил Василев е

...
Мистериозна смърт на ученик разтърси Скутаре. 19-годишният Васил Василев е
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мистериозна смърт на ученик разтърси Скутаре, отново спират водата на ул. “Богомил“

Мистериозна гибел на възпитаник раздруса Скутаре. 19-годишният Васил Василев е открит мъртъв в учебния двор на пловдивското село Скутаре. Тялото е открито от 35-годишен мъж в неделя към обяд, който незабавно подал сигнал до полицията. Пристигналите на място криминалисти не са разкрили следи от принуждение по тялото на младежа, като сега се проверява каква е повода за гибелта.

При аутопсията не са открити никакви следи от принуждение. Ученикът обаче е употребявал опиати, а редом с това е правел алергични реакции на разнообразни храни. Анализът на кръвта ще покаже дали във съдбовната нощ той е взел неразрешени субстанции.

Спират водата в регион " Източен " на следващия ден. Причината е премахване на повреда на кръстовището на улица „ Богомил “ и улица “ Лев Толстой “. Водоснабдяването ще бъде спряно в сряда от 8 до 18 часа.

Друг порлем имат живеещите в ЖР " Тракия ". Звуков гнет, писклив плач на къртачи и звук от строителни машини тормози жителите на квартала. За това алармира читателка на TrafficNews , която живее в карето на блокове 126,132 и 134, където сега се строи нова детска градина.

Очакванията градският превоз на Пловдив да се усъвършенства след последното решение на Общинския съвет за договорите с превозвачите, още веднъж се оказаха напразни. Повече четете тук:

Данъчните хванаха в нарушавания няколко обекта в Пловдив. Заради нарушавания с отчитането дентална клиника, павилион за закуси, магазин за авточасти и две сергии подлежат на запечатване.

Монетите с дребен тираж и тези, направени от доблестен метал, са най-удачния вид за „ заключване “ на средства и облага. Изграждането на тематични сбирки с всички включени редки екземпляри също допуска огромна облага, поучава ръководителят на нумизматичното сдружение в Пловдив Петър Неделев.

Строителният консорциум „ Филипопол 2020”, който завоюва публичната поръчка за плана „ По крепостните стени на Филипопол”, се колебае да стартира осъществяването му. Причината е, че повишаването на цените оскъпява изключително единия обект, включен в плана – Небет тепе.

Министерството на културата катастрофира с поръчката за Концертна зала в Пловдив. Вижте за какво:

Кметът Здравко Димитров разяснява изказване на шефа на музикалната институция Нина Найденова, че постройката на Пловдивската опера би трябвало да е на центъра: „ Къде в центъра. Те оферират поделението на Щаба на армията. Изчаквахме Панаира, за жалост отпадна и този вид. Тук – на Партийния дом, оферират, само че единствено 30 коли да могат да паркират. Не виждам в центъра различен вид, с изключение на Домът на армията да бъде възложен и да бъде преустроен. За мен мястото до зала „ Колодрума” е доста хубаво, има паркинг, може да се направи нещо доста хубаво и с конферентна зала, опера. Да имат съпътстващи действия. Освен това това е необятен център и градът ще расте”.

Пътно произшествие докара до усложнение на придвижването и в двете направления в пловдивския сектор на автомагистрала „ Тракия” в късния следобяд.

Сцена като от филм се разигра преди час за 77- годишния Цветан, който решил да излезе с автомобила си на покупки.

Мъжът, живее в Пловдив неотдавна и не познава града добре. За да избегне синя зона, Цветан решил да спре на неохранявано място- пред къща, до която има канал за ремонт на коли. Мъжът не съумял да реши добре габаритите и за злощастие предницата на колата му пропаднала в канала

Метачка на „ Чистота “ развесели и в това време натъжи минувачи в Пловдив с айляшкото си разчистване. Служителката на общинското дружество по-скоро размята метла с непрецизирани придвижвания наляво-надясно, вместо да почиства качествено прашния периметър.

Служител на Държавна организация за бежанците/ДАБ/ отхвърли интернационална протекция на афганистанец, избягал от Близкия изток в края на 2020г. Мъжът, който бил краткотрайно регистриран в Пловдив, обжалвал пред локалния Административен съд, като изтъкнал, че решението е незаконосъобразно и в нарушаване на ЗУБ /Закон за убежището и бежанците/.

Десетки поданици на Карлово блокираха тази заран основния път Пловдив-Карлово. Причината е извънредно компрометирания пътен сектор в региона на Индустриалната зона на града. Както TrafficNews.bg заяви пари за ремонта има, обезпечени са 2 600 000 лв., само че планът е в застой.

Софийската градска прокуратура образува досъдебно произвеждане против началника на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова.

Разследването е за подписана неизгодна договорка и е почнало преди месец, оповестиха от държавното обвиняване.

Материалите са получени от районната прокуратура, която първоначално е проверявала контракт за правни услуги на Българската банка за развиване (ББР), обвързван с Лена Бориславова.

Това граничи по-скоро с някаква политическа акция. Така говорителката на Министерски съвет Лена Бориславова разяснява новината, че прокуратурата води следствие против нея. Тя е научила от медиите за инспекцията.

Досегашното ръководство беше пагубно, разяснява пред БНР самостоятелният народен представител Елена Гунчева, която напусна партия " Възраждане ". Тя не сподели изрично дали ще поддържа държавно управление с министър председател Асен Василев.

Туристически визи за Русия от България не се издават към този миг. На процедура е спряна опцията да се пътува по всевъзможен метод от страна на българските жители. Посолството на Руската федерация в София издава единствено визи за директни родственици.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР