Рангел Бизюрев и близнаците имаха 7 дни да стиковат версиите

...
Рангел Бизюрев и близнаците имаха 7 дни да стиковат версиите
Коментари Харесай

Майката на Митко след показанията на Рангел: Има много разминавания

Рангел Бизюрев и близнаците имаха 7 дни да стиковат версиите си. Това съобщи майката на убития Димитър Малинов от Цалапица - Атанаска Бакалова.
Прочетете още
В четвъртък за пръв път пред съда се изправи главният обвинен за зверското ликвидиране, което раздруса селото.

Пред Районния съд в Пловдив Рангел Бизюрев описа неговата версия за случилото се на 20 юли 2023 година   Според него единият от близнаците - Борислав Динков, предложил тялото на убития Митко да бъде поставено в багажника на колата след побоя.

Конфликтът сред Рангел и 24-годишния Митко зародил поради обиди, които Митко отправил към Рангел. Поне такава е версията на Рангел. 

„ В убийството на сина ми вземат участие трима индивида – двама през цялото време и един след това ", безапелационна е почернената майка пред Нова телевизия.

След съвещанието в четвъртък Атанаска Бакалова съобщи:

„ Има разминавания. Рангел споделя, че двамата с Борислав са пренасяли тялото на Митко, дружно са копали дупката. Пренесли са дружно тялото, поставили са го дружно в дупката, заровили са го дружно. Рангел споделя, че отпътувал на морето. На идващия ден двамата братя са занесли строителни боклуци и са поставили там, където е заровен Митко. А Борислав споделя, че Рангел всичко е направил. Има съучастничество ".

По думите й изказванието на Рангел, че Борислав е стоял в колата и не е удрял сина й, не е правилно. Бизюрев твърдял и че не е удрял Митко в лицето.

" Кой тогава счупи носа на Митко? Носната му бариера беше счупена. Никой не признава за удар в лицето. А в случай че това са тези удари, които са умъртвили Митко? ", пита майката. 

Според Бакалова сега се пробват да изкарат, че убийството на сина й е непредумишлено и близнаците да минат за укриватели. 

" Беше ни казано в самото начало, че Митко е бил жив минимум 30 минути. А те го товарят след минути. Медицинската експертиза не съм я виждала към момента ", изясни още тя. 

Атанаска Бакалова съобщи, че желаят приобщаване на делото за укривателство против близнаците Борислав и Валентин Динкови към това за убийството. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР