Мистериозна миризма на развалено яйце“ причинява хаос в град в

...
Мистериозна миризма на развалено яйце“ причинява хаос в град в
Коментари Харесай

Източникът на мистериозната миризма на „развалено яйце“, която правеше града в Обединеното кралство нещастен седмици наред, най-накрая е открит

Мистериозна миризма на „ развалено яйце “ предизвиква безпорядък в град в Обединеното кралство през последните седмици и управляващите към този момент разкриха къде неприятната миризма идва от.

Жителите на Къркби, град в Ноусли, Мърсисайд, за първи път видяха странната миризма преди няколко седмици, като някои просто я описаха като миришеща на " развалени яйца ". Много хора, живеещи в региона, се оплакаха на съвета, като главните задания като затваряне на миене или отваряне на прозорци станаха сложни.

Една жена даже беседва с локалния чиновник по опазване на здравето на околната среда и й беше казано, че това може да се дължи на посока напразно. Тя сподели на Liverpool Echo: „ Това е като миризма на сяра. Миризма на развалени яйца. Има доста хора, които се оплакват на съвета и здравето на околната среда.

„ Имали сме проблеми с ръководството на отпадъците и преди, само че това в действителност острата миризма продължава от две седмици. Местният чиновник по опазване на здравето на околната среда ми сподели, че считат,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР