Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални явления …Има места

...
Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални явления …Има места
Коментари Харесай

Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални явления

Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални феномени …Има места по света, които са надалеч от утъпканите туристически пътеки, само че притеглят вниманието към себе си със странните си истории (HiddenTruth.site).Едно от тези мистериозни места се намира край крайбрежията на Африка и е на пръв взор хубав „ божествен “ остров. Съществуват обаче локални митове за отвъдно царство, странни същества, призраци и даже база на НЛО.Остров Тенерифе (Tenerife) се намира в Атлантическия океан, край крайбрежията на Мароко. Това е най-големият и оживен архипелаг на Канарските острови и най-южната самостоятелна общественост в Испания.Това е и място, богато на просвета и естествени хубости. Там се намира величественият Национален парк Тейде. Островът притегля към пет милиона туристи годишно.Там има и доста места с историческо значение, в това число разнообразни артефакти и руини, оставени от първите локални хора Гуанче от Канарските острови. Особено известни са мумиите на гуанчите, които не се разграничават от античните египтяни по качество на балсамиране.


 Пирамида на Гуанче
Пирамида на ГуанчеТам са мистериозните пирамиди на Гимар, ситуирани в югоизточната част на острова, наоколо до град Гимар. Те съставляват шест правоъгълни терасовидни структури, сходни на пирамиди, издигнати от Гуанче по незнайни аргументи.

 2 600x351 - Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални феномени
В допълнение към всичко това, остров Тенерифе има и своя дял от странни познания и приказки за свръхестественото и необяснимото.Може би най-странното място на острова е мъгливото дефиле, ситуирано покрай Гимар, в провинция Санта Круз де Тенерифе. Наричано Баранко де Бадахос (Barranco de Badajoz), това е място със спираща дъха естествена хубост, което притегля доста туристи, само че там също се случват доста аномалии.Една от историите, които посетителите на дефилето постоянно си спомнят, е историята за това по какъв начин там са виждали доста огромни черни кучета с дебела, дълга четина и червени светещи очи. Кучетата обикалят пустинята или излизат от пещерите в профил на планината. В някои случаи, хората са ги виждали безусловно да се изпаряват във въздуха.

 3 600x296 - Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални феномени
В историята на Гуанче има препратки към „ червенооките демони на Тибисен “. Така че, не е чудно, че има клюки, че тези странни кучета са точно тези демони. Или, в противен случай, легендите за демоните се основават на случаи на срещи на Гуанче с тези мистериозни животни.Четете още: Странен стоманен череп шокира ученитеИма известия за хуманоидни същества в дефилето. Една история от 1912 година споделя за двама служащи, копаещи водна канавка, които срещнали три бели, неземни благ същества. Тези същества се доближили до тях и им споделили къде могат да копаят, и къде не могат.Оттогава, за такива същества се оповестява постоянно. Обикновено се разказват, че „ наподобяват на хора, носят бели, течащи облекла и са заобиколени от блестящо зарево “.Предполага се, че една от най-известните срещи с тези същества се е случила сред 1890 и 1910 година, когато младо момиче е отишло в дефилето да събира диви круши и в никакъв случай не се е върнало. Масовите претърсвания не помогнали. След десетилетия, тя ненадейно се появява в селото си, без да се е трансформирала с годините.Тя разказала на селяните по какъв начин се срещнала с високо създание в бели облекла, което я е отвело в пещера. Там тя се озовала в красива градина, където имало доста от същите същества. Според нея, тя е прекарала доста малко време с тях и не е подозирала, че в действителност са минали доста години.

 4 600x353 - Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални феномени
Видяла и хуманоидни същества с крила, които летели във въздуха.През юли 1991 година, сходно творение е снимано от човек, на име Тейо Бермехо, който е направил фотографията, откакто е чул звука на пляскащи крила в небето над него.Туристите постоянно виждат разнообразни летящи топки – огнени топки, електрически топки, както и неразбираеми силуети на тъмни сенки. Компасите, часовниците и електрониката постоянно стопират да работят.Някои туристи споделят, че внезапно са се почувствали изгубени и изцяло дезориентирани. Понякога не си спомнят какво са правили през последните няколко часа. Изведнъж, без причина, са изгубили схващане на едно място, а са се събудили на друго. И т.н.Има и случаи, когато туристи внезапно са попаднали в регион, където пейзажът и климатът се трансформират изцяло, а по-късно още веднъж „ влизат “ в елементарната действителност.В този регион постоянно се виждат НЛО, а дефилето Баранко де Бадахос се смята за едно от най-интензивните „ огнища “ на НЛО на Канарските острови. Постоянно се носят клюки, че там се намира една от главните африкански бази на НЛО.Регионът е станал толкоз прочут със своите причудливи феномени, че паранормални откриватели, като известните испански откриватели Франсиско Падрон Ернандес и Фернандо Хименес дел Осо постоянно го посещават.Те са създали няколко обиколки на там и имат вяра, че в региона съществуват портали сред светове.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР