Мисля, че Вили Лилков е много подходящ за кмет на

...
Мисля, че Вили Лилков е много подходящ за кмет на
Коментари Харесай

Композиторът Стефан Димитров за политиката: Каква е тази борба да излезем от НАТО и ЕС? Къде да отидем?

Мисля, че Вили Лилков е доста подобаващ за кмет на София. Това сподели за " Фокус "   композиторът Стефан Димитров, който е и неприкрит седесар.

" Познавам го от дълго време и той е доста почтен човек. Мисля, че в никакъв случай няма да изневери на концепцията. София по принцип си е синя – това всички го знаем. Другите претенденти ми се видяха малко ненадежни в този смисъл. И в края на краищата, той е виновен човек, няма да има някакви злоупотреби, съгласно мен, ще бъде всичко транспарантно. Освен всичко друго е и градски човек. Ние живеехме на една улица и се виждахме доста постоянно, и бих споделил, че сме другари. Мисля, че една подобаваща кандидатура е Вили Лилков, да ", добави композиторът. 

" Учудвам се на " Демократична България “, че поддържа това момче Васил Терзиев. Не го знам какво и по какъв начин. Съгласен съм, че децата не би трябвало да дават отговор за бащите, майките, дядовците и по този начин, обаче той е прекомерно доста обвързван с " Държавна сигурност “, съгласно мен. Не знам, мисля, че някак си самата " Демократична България “ не би трябвало да поддържа подобен човек. Така си мисля, да ", добави Стефан Димитров.

Според него, ситуацията в България сега е малко безредно и малко приличаме на обезсърчителен случай. Не може да се получи сглобка сред президент, сред ръководещи, сред това всички да имат еднообразно решение по принцип за външната политика на България. Някак си сме доста раздвоени. " Каква е тази битка да излезем от НАТО и от Европейския съюз? Къде да отидем тъкмо? Не знам, няма някак си логичност във всичките тия дейности. Но аз мисля, че въпреки всичко ще надделее здравият разсъдък ", добави композиторът. 

Освен всичко друго, хората се обезвериха и започнаха да не имат вяра на политиците, тъй като има политици, които желаят да се пенсионират като депутати, счита Димитров. 

Композиторът на " Безнадежден случай " кани всички на 7 август в Античния спектакъл в Пловдив на едноименния концерт, в който ще вземат присъединяване Богдана Карадочева и Васил Найденов. И още - група " Вариант Б “, с които се събират след 30 години. 

Концертът е на 7 август, от 20:30 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР