Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които

...
Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които
Коментари Харесай

Шакира: Чувствам се пълноценна след раздялата с Пике

Мисля, че в пъкъла има обособен казан за дамите, които не поддържат други дами, съобщи певицата по адрес на новата другарка на някогашния ѝ ухажор

Певицата Шакира показа в изявление пред мексиканския публицист Енрике Асеведоза, че след раздялата с Жерар Пике е станала по-силна и самостоятелна. Двамата се разделиха предишното лято, а повода беше изневярата на футболиста, който стартира да се среща с 23-годишната Клара Чиа.

Според певицата след раздялата с 35-годишния Пике тя е станала по-силна: престанала е да зависи от мъж, както е било през целия ѝ живот.

" Повярвах на тази история, че дамата се нуждае от мъж, с цел да бъде пълноценна. Аз също мечтаех да имам семейство, в което децата ми да имат майка и татко, живеещи под един покрив ", споделя 45-годишната Шакира. Тя означи, че до момента в който преди е била " прочувствено подвластна от мъжете ", в този момент е самодостатъчна. " Сега се усещам пълноценна, тъй като завися единствено от себе си ", сподели тя, предава БГНЕС.

" Не можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш, само че животът има метод да компенсира това. Имам две прелестни деца, които ме изпълват с обич всеки ден ", споделя тя.

Шакира сподели по адрес на новата другарка на някогашния си ухажор: " Мисля, че в пъкъла има обособен казан за дамите, които не поддържат други дами ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР