Мисля, че тутраканската епопея е важна и пряко кореспондира с

...
Мисля, че тутраканската епопея е важна и пряко кореспондира с
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ и от майката се отричат само да имат министри 


„ Мисля, че тутраканската епопея е значима и директно кореспондира с това, което се случва в Украйна, Израел, Иран и какъв брой е значимо да има помиряване и осъзнаване на политическата класа “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Тутракан.

Той разяснява и реакцията на президентът Румен Радев за желаните от служебния министър председател Димитър Главчев рокади в кабинета.

„ Не мога да схвана Радев, дали мисли че имаме толкоз къса памет. Весела Лечева, Явор Гечев, Янаки Стоилов, Крум Зарков цялото Българска социалистическа партия присъстваше в неговото служебно държавно управление. Бойко Рашков, та Радев правеше цели партии от служебното държавно управление, Стефан Янев, Кирил Петков и Асен Василев с „ Продължаваме промяната “. Най-безпаметната нация ли сме?! “, съобщи Борисов.

Той добави, че от тук нататък не го интересува кой ще бъде външен министър, само че е тъпо за последните 9 месеца, в които е направено доста.

Борисов разяснява, че по време на служебни държавни управления Радев си е разрешавал да прави интернационалните контракти, които през днешния ден депутатите се карат дали да разгласят обществено.

„ Те върнаха внуците на Държавна сигурност в София. Срам е за ПП-ДБ, Дани Митов е от тях и когато пристигна в ГЕРБ пристигна, с цел да бъде мост сред партиите. Каквото желаят да вършат Главчев и Радев. Защо Радев не изкоментира както Петков говореше месеци наред за майката на Сашо Ненков, а не приказва за районната министърка. От къде на къде Вътев ще остава, Гвоздейков, регионалните всички останаха. Сега тях ги интересува единствено външния министър, който си е техен. Не желая към този момент и да разясня, тъй като отговора ми какво се случва във външните работи пристигна след въпросите на нашите симпатизанти. Питаха ме по какъв начин може районния министър да е майка на кмета на Подуяне. И внезапно се тормозиха за честността на вота, в случай че Дани Митов стане външен министър “, възмути се Борисов, представен от tribune.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР