Мисля, че те обикнах, защото открих парченца от себе си

...
Мисля, че те обикнах, защото открих парченца от себе си
Коментари Харесай

Мисля, че те обикнах, защото открих частици от себе си в теб

Мисля, че те обикнах, тъй като открих късчета от себе си в теб. Обикнах те, тъй като открих нещо, което даже не знаех, че диря.

Обикнах те, тъй като за първи път от толкоз дълго време почувствах, че най-сетне мога да бъда изцяло и напълно себе си . Обикнах те, тъй като нямаше потребност да споделям всичко, което желаех, на глас, с цел да ме схванеш.

 двойка обич Istock
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА) На фокус
Обикнах те, тъй като усещах всяко място като дом, щом бях с теб, и светът внезапно беше по-хубаво място поради теб . Обикнах те, тъй като когато съм с теб, всички страшни мисли в главата ми внезапно просто изчезват.

Обикнах те, тъй като даже най-обикновените неща с теб стават изключителни и вълнуващи – даже кафето има по-хубав усет, музиката звучи по-красиво, а времето като че ли е по-слънчево.

Мисля, че те обикнах, тъй като ме накара да желая да бъда по-добър човек. Обикнах те, тъй като ти даде смисъл на всичко и всичко наподобява по-смислено, когато си в близост. Мисля, че те обикнах, тъй като ме накара да обичам себе си повече.

 двойка мъж жена романтика обич дъжд iStock

Обикнах те, тъй като всеки ден с теб е като премеждие, което в никакъв случай не желая да свърши. Обикнах те, тъй като даже когато не сме дружно, към момента мога да усетя твоята обич. Обикнах те, тъй като даже единствено мисълта за теб може да ме накара да се усмихна необятно.

Попита ме за какво съм се влюбила в теб? Не мога просто да ти изброя черти на характера ти или избрани моменти, поради които те обичам. Просто не е толкоз елементарно и нормално – не и когато става дума за това какъв брой доста те обичам.

 жена мъж двойка обич връзка кола залез пътешестване странствуване романтика iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР