Мисля, че сега е интересно тия от сглобката дали биха

...
Мисля, че сега е интересно тия от сглобката дали биха
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тошко Йорданов: Днешният конфликт поставя страната в сложна ситуация

„ Мисля, че в този момент е забавно тия от сглобката дали биха тръгнали да сменят шефовете на службите. Интересно е по какъв начин в една такава сериозна обстановка считат, че е вярно да се постъпи “. Това сподели Тошко Йорданов от Продължаваме промяната след съвещанието в Народно събрание по вота за съмнение.

По думите му, защото съвещанието е било закрито, е трябвало телефоните а се приберат в една каса.

„ Познайте кой не си прибра телефона – секратаката на Пеевски и Денков “, сподели Йорданов. “Денков също не си прибра телефона в касата като всички останали “, добави той.

Йорданов дефинира спора като огромен, с наклонност за изостряне и мъчно предвидими последици.

„ Но в този момент е забавно дали някои хора ще си сменят службите и дали ще задействат дерогацията на съветския нефт “, сподели още той.

Според него страната е изправена пред комплицирана обстановка, тъй като в случай че този спор се разрасне, горивата и петрола ще нарастнат. Петролът, с който работи „ Нефтохим Бургас “ е по-евтин от този, който е в оня завършек на света.

„ Интересно е дали сглобката ще скочи в тази посока и на нас да ни скочат цените на горивата още повече. Може да има чисто стопански последици от цялото това нещо ”, сподели той.

Йордан разяснява и правенето на Конституцията и съобщи, че зад това стоят “абсолютни некадърници ” и “скопени адвокати ”, които са били тотално развенчани от Венецианската комисия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР