Мисля, че се стабилизира тази (не)коалиция, защото успяха да се

...
Мисля, че се стабилизира тази (не)коалиция, защото успяха да се
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Доган напипва пулса на ДПС, целта му е да не се стигне до бойкот

" Мисля, че се стабилизира тази (не)коалиция, тъй като съумяха да се схванат и може би в този момент казусът с ротацията няма да носи същите проблеми, както преди. Отпуши се и смяната в Конституцията ", разяснява общественикът проф. Стоян Денчев в студиото на  " Денят ON AIR ".

По отношение на Шенген, той уточни, че ще бъде достижение, в случай че получим дата за присъединение по суша тази година.

Очакванията му са ротацията да се случи по избрания при сделката метод и Габриел ще бъде идващият министър-председател. 

" Денков няма да има нищо срещу Асен Василев да е вицепремиер, справедливостта изисква другия вицепремиер да бъде от ГЕРБ да вземем за пример ", съобщи гостът.

Пред Bulgaria ON AIR той изрази позицията си, че постовете в регулаторите няма да скарат сътрудниците в ръководството. А ролята на е значима.

" Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от ще направи нужното да се забележи градивната роля на. Без да имам директна информация стигам до извода, че е имало неодобрение в някои от структурите. Доган може да напипва пулса на неговата партия, има хора в низините, не инцидентно издигна кандидатурата на човек с турско име и мюсюлманско изповедание, с цел да има баланс в партията, да не се стигне до протест ", сподели проф. Денчев. 

Според общественика Атанас Атанасов е по-подходящ за ръководител на Народно събрание от Никола Минчев. А по отношение на измененията в Конституцията изрази терзание по отношение на двойното поданство:   " Човек, който хабер си няма от обстановката в нашата страна, идва и става министър, какво става със суверенитета на страната? "  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР