Мисля, че Русия няма да я има след 9 години,

...
Мисля, че Русия няма да я има след 9 години,
Коментари Харесай

Александър Невзоров: Мисля, че Русия няма да я има след 9 години

" Мисля, че Русия няма да я има след 9 години, " по този начин Александър Невзоров разяснява в своя канал в " Телеграм " и.

Припомняме, че съд в Москва задочно осъди Александър Невзоров за неговите антивоенни изявления на 8 години затвор и възбрана за изявления в Интернет.

" Абсолютно не възнамерявам да се връщам ", отговори Невзоров на въпроса къде възнамерява да прекара идващите 8-9 години. " Знаете, че доста дейци на антифашистката опозиция на нацистка Германия не откриха сили да се върнат в Германия след войната, (защото) страната им се струваше безусловно осквернена. И аз имам същото чувство за Русия . За мен това не е покруса, към този момент пуснах корени тук (в Украйна), научих се по какъв начин да пребивавам и да спечелвам пари. "

Невзоров, дружно със брачната половинка си Лидия, напусна Русия през март предходната година , през април Министерството на правораздаването призна журналиста за задграничен сътрудник. През юни украинският президент Володимир Зеленски даде на Невзоров и брачната половинка му украинско поданство .

" Аз съм създание без народност, страна ", споделя Невзоров. " Имам украински паспорт и доста се гордея с него. Но в Украйна към момента не ме одобряват за собствен, ценят ме като съдружник, като другар, като рицар, който се бие за Украйна, само че не ме одобряват до дъно. Затова съм като " Иван, който не знае жанр ".

От началото на войната на Русия в Украйна Невзоров има не едно или две видеа с мнения, с които в типичния си подигравателен жанр осъжда военната експанзия и властта в Москва. Едно от най-острите му изявления е, че след войната, без значение по какъв начин ще свърши, Руската федерация ще би трябвало да смени името си .

Александър Невзоров и някогашен ефирен водещ на една най-високо оценените стратегии от края на 80-те " 600 секунди ", журналист и продуцент, надарен публицист, хиполог и видео блогър. Бил е народен представител от Държавната Дума . В началото на кариерата на сегашния съветски президент Владимир Путин му е приближен човек, в това число е спряган за медиен консултант на Кремъл от оня интервал.

На 22 април съветското министерство на правораздаването вписа Александър Невзоров , както и журналиста Сергей Пархоменко и някогашния основен редактор на радиостанцията " Ехото на Москва " Алексей Венедиктов , в регистъра на задграничните медийни сътрудници, " иноагенти ". Невзоров е считан за един от най-влиятелните мениджъри на медии в Русия.
 Невзоров: Тази война трансформира Русия в международно Чикатило
Невзоров: Тази война трансформира Русия в международно Чикатило

Всякакъв излаз на войната с Украйна ще бъде проваляне за Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР