Мисля, че отличието за най-добър нов изпълнител ще бъде най-шокиращото,

...
Мисля, че отличието за най-добър нов изпълнител ще бъде най-шокиращото,
Коментари Харесай

Номинираната за 5 награди Грами актриса Коко Джоунс мечтае за успехи в музиката

Мисля, че оценката за най-хубав нов реализатор ще бъде най-шокиращото, конкуренцията за тази премия е жестока ", счита тя
Бившата звезда на " Дисни " Коко Джоунс, която получи номинации за " Грами " в пет категории, в това число и за най-хубав нов реализатор, мечтае да реализира огромни триумфи и в областта на музиката, съобщи Ройтерс.

" Смятам, че просто се изправих пред нови провокации, откакто бях номинирана ", споделя Джоунс пред Ройтерс.

Тя стартира кариерата си като гостуваща звезда в музикалната комедия на " Дисни " - " Чиста случайност " (So Random!) и в телевизионния филм на мрежата " Нека да свети " (Let It Shine) през 2012 година

Във видеоклип в YouTube през 2020 година Коко Джоунс разкрива дискриминирането, с която се е сблъскала като тъмнокожа жена в актьорската и музикалната промишленост, откакто напуща " Дисни ".

Когато видеоклипът й става доста известен, тя се усеща въодушевена да разгласява още музикални видеа, с цел да даде нов подтик на кариерата си.

" Така че съм признателна за цялото си минало в " Дисни ". Но това, което съм в този момент, желая дискретно да засенча по-младата си същина, въпреки и да я обичам ", отбелязва тя.

Коко Джоунс издава дебютния си миниалбум What I Didn`t Tell You през 2022 година, който включва шлагерът - ICU.

Макар че се гордее с известността на песента, която е била нейният първи сингъл № 1 в класацията на " Билборд " за ар енд би/ хип-хоп, Джоунс не желае да бъде знамение с един шлагер.

" Искам няколко песни да устоят инспекцията на времето ", споделя тя.

Коко Джоунс взе участие и в ролята на известната фешън дива Хилари Банкс в римейка на " Принцът от Бел Еър " по стрийминг платформата Пийкок, като е по-тъмнокожа от истинската героиня.

Родената в Тенеси изпълнителка може и да не е сигурна по какъв начин да се приготви за церемонията за премиите " Грами " на 4 февруари в Лос Анджелис, само че пък не изпуска от очи една съответна премия.

" Мисля, че оценката за най-хубав нов реализатор ще бъде най-шокиращото, конкуренцията за тази премия е жестока ", прибавя тя пред Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР