Мисля, че г-н Петков е най-диалогичният човек, който може или

...
Мисля, че г-н Петков е най-диалогичният човек, който може или
Коментари Харесай

Лена Бориславова: „Продължаваме промяната“ стоим твърдо зад Кирил Петков

Мисля, че господин Петков е най-диалогичният човек, който може или по-скоро можеше до скоро да споява тази коалиция. Това съобщи началникът на кабинета на министър-председателя Лена Бориславова.

Думите й са във връзка изявлението на Слави Трифонов, в което упрекна Кирил Петков, че се държи " властническо " с съдружните си сътрудници. Тя разкри, че при напускането на министрите от Има Такъв Народ на държавното съвещание, на което бе гласувана актуализацията Бюджет 2022 в залата е имало " тряскане на столове и порти ". Лидерите на тази партия се пробват да вкарат страната в политическа рецесия, безапелационна бе Бориславова.

В момента от сътрудниците от Има Такъв Народ не престават да не си подвигат телефоните и не можем да обсъждаме каквито и да било разновидности за ръководството и обединението. Политическа партия застава твърдо зад личността на Кирил Петков като министър председател, тъй като може с воля да не разреши източване на държавни пари и корупционни покупко-продажби, съобщи Лена Бориславова запитана дали е допустимо да има държавно управление без Кирил Петков отпред на кабинета. На въпрос дали има допустима ротация, в която Асен Василев да стане министър-председател, а Петков финансови министър, началникът на премиерския кабинет съобщи: Не я изключвам, само че не сме я обсъждали.

Тя обаче беше безапелационна, че каквото и да се случва с държавно управление, те ще са подготвени на диалози откакто Народното събрание гласоподава актуализацията на макрорамката. На сходно мнение били и сътрудниците от Българска социалистическа партия и Демократична България, изясни Бориславова.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР