Мислите си, че само приятелката ви има ужасни тайни? А

...
Мислите си, че само приятелката ви има ужасни тайни? А
Коментари Харесай

4 неща, които един мъж никога няма да признае

Мислите си, че единствено приятелката ви има ужасни секрети? А какво ще кажете за вашия обичан?
Според статистиката към 90% от мъжете имат секрети, за които тяхната жена не знае, и не, те не са толкоз ужасни, колкото си мислите. Просто за него е доста мъчно да ги признае.
Психолози все отново повдигат завесата на тайната.

Един мъж желае да получава похвали
Без значение какъв брой мощен и убеден е вашият мъж, той желае да чуе похвали от обичаната си жена. В същото време извънредно се опасява от рецензии. Защото в нашето общество не е всекидневно мъжът да се хвали, изключително за външните му данни.
Затова той настойчиво ще мълчи. Не пестете приятни думи, адресирани към обичания и той ще бъде на седмото небе от благополучие.

Той има интимни проблеми, които няма да признае
Разбира се, не приказваме за полово излъчени заболявания, които вашата половинка крие. Говорим за дребни " провали " и „ засечки “, които са същинско злополучие в очите на мъжа. Затова той в никакъв случай няма да признае пред обичаната си какво не е било наред с него.
Сексуалните неуспехи вечно ще останат споделена загадка сред двамата участници в „ неуспеха “.
Дори не се опитвайте да му зададете подобен въпрос. Той никога няма да ви отговори.

Той не се нуждае от секс толкоз постоянно, колкото си мислите
Всички постоянно чуваме колко постоянно мъжът мисли за секс и това в прочут смисъл е правилно. Колкото по-млад е мъжът, толкоз по-често го връхлитат мисли за секс, който е толкоз натурален за него, колкото и яденето. Не си коства да го осъждате за сходни мисли, само че също по този начин не си коства да очаквате постоянно да е в „ цялостна бойна подготвеност “.
Съвременният темп на живот мощно въздейства върху желанието. И даже и най-сексуално интензивният мъж има потребност от отмора.
Естествено пред вас, той ще се преструва, че не може да си показа живота без секс.

Той има боязън, за който не е нужно да знаете
Дори най-хубавите другари на вашия мъж може да не знаят за страховете, които го преследват. Може да бъде боязън от всичко – даже да остане на мрачно. Но една жена надали ще разбере това.
Общоприето е, че мъжът би трябвало да бъде смел и убеден в себе си. Затова, даже когато се сблъска със страха си, той ще се преструва, че всичко е наред, макар че душата му е свита и тревожна.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР