Мислите си, че познавате Ловците на духове? Помислете отново. На

...
Мислите си, че познавате Ловците на духове? Помислете отново. На
Коментари Харесай

Умираме от страх с „Ловци на духове: Замръзналата империя“ през април само в кината

Мислите си, че познавате Ловците на духове? Помислете още веднъж. На 12 април именитият франчайз се завръща на огромния екран подобен, какъвто не сме го виждали до момента с грандиозната продукция Ловци на духове: Замръзналата империя . Без да жертва нито един от детайлите, които трансфораха Ловците на духове в извънредно обичания и сполучлив попкултурен феномен, новият филм самоуверено навлиза в неразучени територии и ще предложи на феновете свръхестествено премеждие с героичен обсег, впечатляващ екшън и специфични резултати, доста комизъм и не на последно място – в действителност страховити моменти.

В Ловци на духове: Замръзналата империя Семейство Спенглър взема решение да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където стартира всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Те се причисляват към истинските Ловци на духове, които са създали свръхсекретна изследователска лаборатория, с цел да отведат своята нетипична специалност на идващото равнище! Но когато откриването на античен артефакт отприщва мистериозна зла мощ, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и остарели Ловци би трябвало да обединят напъните си, с цел да защитят дома си и (отново?) да спасят света от грозящата го печална орис.

Новият филмов откъс на Ловци на духове: Замръзналата империя повдига още мъничко завесата към ужаса на Смъртоносното вледеняване, което има силата да убива посредством самия боязън и което отприщва над Земята неизброима войска от духове, изправяйки ни пред нова ледникова ера. Видеото също по този начин показва няколко страховити свръхестествени създания (някои нови, други добре познати), както и единствените хора, които могат да се оправят със ектоплазмената злина – Ловците на духове. Дали обаче Смъртоносното вледеняване може да бъде спряно?

Режисьор на Ловци на духове: Замръзналата империя е Гил Кенън (Къща-чудовище, Тайната на скрития град, Ловци на духове: Наследство), който е сценарист наедно с Джейсън Райтман (Джуно, Високо в небето, Тъли, Ловци на духове: Наследство). В функциите са Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун, Пол Ръд, Кумел Нанджиани, Патън Осуалд, Джеймс Акалистър, Емили Ейлин Линд, както и легендите Дан Акройд, Бил Мъри и Ърни Хъдзън.

Вледеняваме се с Ловци на духове: Замръзналата империя от 12 април единствено в кината, 4DX и IMAX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР