Мислите ни творят реалността – привличаме това, за което си

...
Мислите ни творят реалността – привличаме това, за което си
Коментари Харесай

Ето защо привличаме това, което не искаме!

Мислите ни творят действителността – привличаме това, за което си мислим.

Всичко, което идва в живота ви, вие сте го привлекли към себе си. Привличате го със силата на облиците, които непрекъснато въртите в главата си. Животът ви е това, за което мислите.

Всичко, което се случва в съзнанието ви, притегляте към себе си.

Мислите са като магнити и имат избрана периодичност. Мислите ви летят във Вселената и магнетично притеглят сходни – всичко, което е на една и съща периодичност. И това, което е изпратено в света, се връща към своя източник и този източник сте вие.

Тъй като притегляте това, за което мислите най-вече, е елементарно да определите кои мисли за всеки аспект от живота са победили в главата ви – в последна сметка точно тяхното олицетворение сте получили най-после.

Ако желаете да измененията нещо в живота, просто сменете канала: настройте се на друга периодичност, като измененията мислите си. Проблемът е следният: множеството хора мислят за това, което не желаят и по-късно се чудят за какво то се появява в живота им още веднъж и още веднъж.

Законът за привличането е законът на природата. Той е неутрален и не прави разлика сред положително и зло, той просто приема мислите ви и ви ги връща под формата на прекарвания и житейски събития. Законът за привличането ви дава тъкмо това, за което мислите.

Това, за което мислите в този момент, основава бъдещия ви живот. Вие създавате собствен личен живот с вашите мисли. Тъй като постоянно мислите, вие постоянно участвате в процеса на Сътворението. Това, за което най-вече мислите, върху което се фокусирате най-вече, ще се появи и ще стане действителност в живота ви.

Ако се оплаквате от нещо, Законът за привличането чинно ще притегли повече обстановки, от които да се оплаквате в живота си. Когато слушате недоволствата на някого, симпатизирайки му вие се съгласявате с него и също притегляте сходни обстановки към вас.

Цялата ви мощ, творяща живота ви е налична за вас сега, тъй като в този миг вие мислите. Ако преди сте имали някакви мисли, които биха могли да ви основат проблеми, можете да ги измененията тъкмо в този момент. Можете да изтриете остарели мисли, като ги замените с положителни и позитивни.

Трябва да се научите да осъзнавате мислите си и да ги избирате деликатно. Освен това човек би трябвало да се научи да се любува на този развой, тъй като вие и вашият живот сте ваше лично дело, вашият шедьовър.

Вижте още: Чеснова вода за мощен имунитет

Мислите ни творят действителността и нашите усеща незабавно ни споделят на каква периодичност сме сега. Когато се чувствате зле, когато сте в неприятно въодушевление, изпадате в периодичност, която притегля още негативност. Законът за привличането сигурно ще отговори, като ви даде повече картини, които ще ви накарат да се почувствате още по-зле.

Вие можете да измененията всичко, тъй като единствено вие избирате мислите си и изпитвате възприятията си.

Колкото по-позитивни сте, толкоз повече неща, които ви карат да се чувствате добре ще привлечете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР