Мислите, че жените очакват декември 2021 г. заради Коледа? Помислете

...
Мислите, че жените очакват декември 2021 г. заради Коледа? Помислете
Коментари Харесай

Разкриха какво ще се случи със Саманта от „Сексът и градът“

Мислите, че дамите чакат декември 2021 година поради Коледа? Помислете още веднъж: просто нямат самообладание за продължението на паметния сериал „ Сексът и градът “, което ще се споделя „ Просто по този начин “.

Къде е уловката? Този път няма да забележим Ким Катрал в емблематичната ѝ роля на Саманта Джоунс, написа английското списание. В изявление през 2017 година Ким изключи опцията да се върне във франчайза „ Сексът и градът “, казвайки: „ Не става дума за повече пари. Не става дума за повече подиуми. Не става дума за нито едно от тези неща. Става дума за ясно решение, овластено решение в живота ми

да затворя една глава и да отворя друга” .

След като беше доказано, че „ Просто по този начин “ няма да включва Саманта Джоунс, почитателите започнаха да развиват теории по какъв начин основателите на сериала ще обяснят нейното неявяване. Някои показаха опасения, че героинята на Ким Катрал може да бъде убита, само че наподобява, че това няма да се случи, а в противен случай, има късмет за завръщането ѝ.
 Сексът и градът
Източник от сериала е споделил пред: „ Не можехме да накараме Саманта да се скита из Ню Йорк и другите дами (Шарлот и Миранда) да не се срещнат с нея. Просто нямаше да има смисъл. Изпращането ѝ в Лос Анджелис не беше алтернатива, както го направихме в първия филм, тъй че нейният воин, отпътува за Лондон и това в действителност беше

идеалният метод да я запазим жива и да разбираем отсъствието ѝ “.

Изглежда също по този начин, че основателите на сериала са оптимисти, че Ким Катрал може да се завърне за втория сезон на „ Просто по този начин “: „ Кари е тази, на която ѝ е мъчно без Саманта и до края на „ Просто по този начин “ ще видите Кари, която подхваща стъпки и се пробва да възобнови другарството “.

Източникът продължи: „ Имаме огромни очаквания, че до момента в който стартираме фотосите на втория сезон, Ким ще се причисли към шоуто и Саманта Джоунс може да се върне триумфално в Ню Йорк. Искаме Ким назад. Липсва ни на снимачната площадка. Всички разбираме за какво се усеща по този начин.

Просто желаеме тя да се върне за идващите сезони .

Саманта Джоунс е един от най-обичаните герои от телевизионния екран за всички времена, а Ким е феноменална актриса, която я играе съвършено. Тя би трябвало да се върне, в случай че не поради нас, поради почитателите, които я обожават “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР