Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ,

...
Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ,
Коментари Харесай

Големият шантаж на Путин! Обяви го Бойко Борисов

Мислех да ви приказвам за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Не ме е боязън от Киро и Асен, същински боязън ме е по какъв начин наивно се отнасят към " Запорожие ", заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Шумен.

Трябва подобен звук да вдигнем за тази централа, приказваме за нуклеарен шантаж на Путин. Преди това е шантажът с атомната централа, тя би трябвало да е под особена защита. 
-->
Ако падне друга ракета там?, пита Борисов. Ядрен гърмеж, съобщи той. За какъв туризъм, произвеждане, газ приказваме? Всичко умира. Който може, бяга в Канада, а останалите? " сподели още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ прочете точните данни за настоящото положение на реакторите на АЕЦ " Запорожие " и още веднъж означи риска от щета при съветските офанзиви.

Страхувам се от рухването на друга ракета. Миналата седмица удариха електропровода, в случай че се съвпадне, свършено е с нас. Всички 6 реактора са в положение на студено прекъсване, не може да загаснат като печки, изясни Борисов. Това би трябвало да се спре. Като на съветска рулетка падат снаряди и бомби, изясни водачът на ГЕРБ. Умолявам и Гълъб Донев и президента Радев да положат всички старания за нашите терзания

" Хиляди години е разпадът на това нещо. И те си играят! От това ме е боязън, тъй като стоиш и не можеш да направиш нищо ", съобщи още Бойко Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР