Миската Наталия Гуркова изобщо не личи да страда за разстреляния

...
Миската Наталия Гуркова изобщо не личи да страда за разстреляния
Коментари Харесай

Гуркова бързо прежали мъжа си

Миската Наталия Гуркова въобще не проличава да страда за разстреляния й брачен партньор. На въпроса по какъв начин се усеща след най-тежкия миг в живота си, тя отсече: „ Тази година я посрещам с нова сила и с положително възприятие. Изпълнена съм с готовност за работа и в очакване на положителни неща. Мисля, че най-хубавото следва, желая да виждам напред и да не се връщам към случилото се “.

Гуркова в борба за 2 млн. $

Допълва, че след най-лошото е ред да пристигна най-хубавото. На запитването по какъв начин се претърпява сходна загуба, Гуркова дава отговор, че още е рано и са минали едвам четири месеца. „ Трябва време. Аз съм мощна жена, във времето съм го посочила и най-голямата ми мотивация за справяне в обстановката са моите деца. Те ми дават сили да продължа “. Наталия прибавя, че децата й са добре. „ Справяме се със обстановката с поддръжката на моите родители. Те поставят грижи нищо да не им липсва и да се усещат оптимално добре “.

Дали изпитва боязън от ЮАР, където по-рано живееше тя и където мъжът й развиваше бизнес, хубавицата е безапелационна, че няма терзания и страхове. Със сигурност ще го посещават, защото свекърва й живее там, само че отсича, че не би живяла там. Колкото до слуховете, че концепцията за предаването й е открадната от Деси Банова, Наталия твърди, че това не е по този начин, само че всевъзможни спекулации са добър пиар за новата й продукция.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР