МИСИЯ, Кан (AP) — Запасете се с хранителни стоки. Разпечатайте

...
МИСИЯ, Кан (AP) — Запасете се с хранителни стоки. Разпечатайте
Коментари Харесай

Напълнете резервоара си за газ и се пригответе да чакате. Няколко съвета за подготовка за пълното слънчево затъмнение през април

МИСИЯ, Кан (AP) — Запасете се с хранителни артикули. Разпечатайте упътванията за шофиране. И бъдете доста, доста търпеливи.

Малки градове и селски анклави по пътя на цялостното слънчево затъмнение през април се приготвят за големи тълпи от фенове на слънцето, които възнамеряват да зърнат по какъв начин денят се трансформира в здрач в Северна Америка.

Лидерите на туризма и общността по пътя на цялостността от Тексас до Мейн доставиха с камиони в допълнение гориво и порт-а-гърнета и приканиха жителите и посетителите да бъдат готови. Някои окръзи са издали заявления за бедствия, с цел да получат спомагателна помощ за полицията и друга помощ, сходно на следствията от мощни стихии. А в Оклахома Националната армия ще помогне.

Поради упования тежък трафик и други разстройства, стотици учебни заведения затварят или минават към отдалечено образование в щати, в това число Тексас, Индиана, Охайо, Ню Йорк, Пенсилвания и Върмонт.

ЗАЩО ВСИЧКИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ?

Не гледайте повече обратно от по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР