Мисис България Вселена Мари Вачева и Мартин Колегер се впуснаха

...
Мисис България Вселена Мари Вачева и Мартин Колегер се впуснаха
Коментари Харесай

Само в "ШОУ" Мисис България със сензационни разкрития за ромското семейство, при което живееше, сексапила си и... Памела Андерсън

Мисис България Вселена Мари Вачева и Мартин Колегер се впуснаха в предизвикването да заживеят в ново семейство за седмица. Това се случи в рейтинговото предаване на bTV „ Смени дамата “, където Мари заживя в ромски дом. Двете фамилии са от радикално друг свят. Мари и Мартин са мултикултурно семейство, жители на света и типичен образец за това по какъв начин живеят богатите. Мая и Мариус пък са интегрирано ромско семейство, което едвам свързва двата края. След присъединяване й в предаването наш кореспондент се свърза с красивата Мари Вачева, с цел да разбере какви страсти бушуват в нея от изживяното и какво ново се случва в живота й.

- Как се почувства в предаването „ Смени дамата “, където изостави за малко първокласния си живот и заживя в много оскъдно семейство? Какви заключения си направи?
- Без никакъв проблем се реалокирах там, защото знаех, че е за няколко дни (смее се). Беше забавно да опитвам със себе си и с моя мъж, тъй че го одобрих с наслада, доста прочувствено.
Стигнах до извода, че е значимо да се обичаме и да го демонстрираме всеки ден. Винаги ще ни е от изгода да демонстрираме обич към хората, да бъдем себе си, почтени и лъчезарни. Важно е да се влива позитивизъм ежедневно. Аз съм последовател на позитивните неща.

- Приемаш ли метода на живот на другото семейство и това, че дамата устоя безработния си мъж?
- Не съм тази, която би трябвало да дава такива оценки. Към момента те са в една такава обстановка, която се надявам скоро да завърши и той да си откри работа. Трябва да си оказват помощ във финансовите и домакинските отговорности. Израснала съм в такова семейство, в което всички си оказват помощ и ще им пожелаем да им се случи в най-скоро време. Не утвърждавам единствено тя да се грижи за фамилията.


Миската е обгрижвана като принцеса от мъжа си

- Имаш ли рецепта за поддържане на искриците обич сред двама души?
- Рецепта няма, просто ние би трябвало да бъдем всеотдайни и любящи. Много е елементарно да оставиш един човек, само че доста по-трудно е да бъдеш с него дълги години и да го задържиш до себе си. Ние би трябвало да влагаме силата и мисловния развой само към този човек, с който желаеме да бъдем и да се раздаваме на 100%.

- Дестинации като Дубай, Мароко и Катар са всекидневие за теб. Успя ли да обиколиш света и къде още искаш да отидеш?
- Успяла съм да обиколя много страни. Сега ми следва вървене до Виетнам, то е по отношение на състезанието „ Мисис Вселена”. Пак ще бъде забавно прекарване за мен. Вече съм почнала да се приготвям с моя план, който е обвързван с идеята срещу домашното принуждение. Подготвям презентация на британски език с малко видео по какъв начин виждаме ние нещата и по какъв начин да се борим против този проблем.

- Разкажи ми за срещите си с Памела Андерсън и сина на Ален Делон?
- Памела Андерсън срещнах във Виена на Виенския бал. Наш общ прочут, който е притежател на известно заведение там, беше поканил нея и още няколко известни персони. Покани и нас в същата ложа. Засякохме се и тя беше удивена от моята осанка, както и аз от нейната. Памела е доста красива и сладка жена, впечатлена съм.
Със сина на Ален Делон също се засякох там. С него нямахме опция толкоз да си беседваме. Доста добре изглеждаше, само че нямам кой знае какви наблюдения, защото папараците не го оставиха на мира.
Неминуемо по време на тези обиколки в разнообразни страни се срещам с най-различни хора, даже известни персони. Чувствам се облагодетелствaна.

- A чувстваш ли се като ВИП персона, освен това от елементарните хора, които нямат твоя стандарт на живот?
- Чувствам се щастлива от това, че имам опцията да обикалям. ВИП никога.


Мари бързо привикна с новото семейство

- Като принцеса ли те гледа твоят другар Мартин? Има ли нещо, което ти отхвърля?
- Естествено, че има неща, които ми отхвърля. Той обича умерени дами и особено аз виждам постоянно да съм такава. Колкото и благоприятни условия да имаме, не може да желаеме да притежаваме целия свят. Двамата вървим напред дружно, тъй като се допълваме и поддържаме.

- В полов проект може ли да се каже, че сте разкрепостени? Почитатели ли сте на подиуми като от кино лентата „ 50 нюанса сиво “?
- (Изчервява се.) Малко ме тормози с този въпрос! Сексуалният ми живот е сносно удовлетворен, нямам никакви недоволства и по тази причина сме дружно.

- Въпреки че си заета жена, не може да не получаваш към момента неприлични оферти?
- В момента неприлични оферти мога да получа само в обществените мрежи. Хората доста не си разрешават да се обръщат към мен с сходни планове, защото с Мартин сме непрестанно дружно. Нямат тази опция да ме ухажват.

- Популярни персони пробват ли си шанса?
- Разговаряли сме, само че с Мартин постоянно сме дружно, а те го почитат като мъж и позиция. Не могат да си разрешат някакви по-директни диалози.

- Имаш ли другари от шоубизнеса? А с такива, с които сте се карали? Говореше се, че с Моника Валериева имате някакъв проблем?
- Какъв проблем да сме имали?! Просто пътищата ни се разминаха – аз отпътувах за Австрия, тя си остана в България. Преживели сме доста хубави моменти, бяхме близки, само че сега нямаме общи ползи. Ще се веселя тя да върви напред и да се развива.

- Гърми огромен скандал в този момент с изказванието на Мис България Вселена Николета Тодорова, че девойките в такива състезания си плащали успеха със секс…
- Да, през вчерашния ден с Мариана Маринова коментирахме тази тематика. Много е смешно това изказване. Всеки търси под вола теле, някакви евтини сензации. В последна сметка всеки има право да живее живота както си желае и да насочва обвинявания към който си желае. Никой няма директни доказателства, всичко е на приказки. Твърденията на Николета са безпочвени. Това, че някои дами обичат да се изявяват с тялото, да демонстрират визия – не могат да се квалифицират под общ знаменател. Мисля, че обвиняванията са смешни.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР