Мисис България Неделина Цанева и поп-фолк певицата Цветина никак не

...
Мисис България Неделина Цанева и поп-фолк певицата Цветина никак не
Коментари Харесай

Мисис България Неделина Цанева набира средства в онлайн търг за хора в нужда

Мисис България Неделина Цанева и поп-фолк певицата Цветина по никакъв начин не скучаят в карантината поради ковид, сковала цялата страна.

Двете хубавици са в акция по набиране на средства за подкрепяне на хора в потребност през идващите месеци, поради тежката икономическа рецесия в страната.

Те разпродават на търг свои движимости на алегорични цени. Освен това, със свои средства към този момент са закупили и дарили маски за нуждаещите се, както и хранителни артикули.

Потърсихме миската Неделна Цанев за коментар.

„ Не желая да се шуми към това наше начинание. Решихме да помогнем с Цветина и моя брачен партньор на хора, които изпитват финансови усложнения в тези тежки за всички българи времена. Вече направихме първите дарения, като персонално разнесохме пакетите с храна. Идеята ни е това начинание да продължи и през идващите месеци. Но отново споделям, задачата ми не е да подвигаме звук, а да бъдем потребни на нуждаещите се. Изключително вълнуващи са срещите ни с тези хора, които не намират думи да ни благодарят”, споделя разгорещено Неделина.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР