Мишел Кийгън разкрива причината, поради която феновете няма да виждат

...
Мишел Кийгън разкрива причината, поради която феновете няма да виждат
Коментари Харесай

Мишел Кийгън разкрива сърцераздирателната причина, поради която майка й отказва да излиза от ресторанти с нея

Мишел Кийгън разкрива повода, заради която почитателите няма да виждат фотоси на нея и майка й, излизащи от заведения за хранене.

36-годишната звезда от Fool Me Once беше затрупана с похвали след появяването на новия й сериал на Netflix. Сериалът, основан на една от книгите на Харлан Кобен, наблюдава някогашен капитан от армията, който се пробва да разбере кой е умъртвил брачна половинка й, до момента в който открива видеозапис, който трансформира всичко в живота й.

Докато промотира новото си шоу, Мишел разкри живота си в скорошни изявленията. По време на чат в подкаста Happy Place на Fearne Cotton, Мишел изясни за какво майка й Жаклин отхвърля да излиза от заведения за хранене с нея и да бъде снимана с нея.

Мишел разкри, че се бори със Синдрома на самозванеца, откакто е била „ късна... запалител " в промишлеността, когато получи ролята на Тина Макинтайър в Coronation Street. Тя също по този начин разиска по какъв начин отрицателните мнения са повлияли на майка й и останалата част от фамилията й.

Звездата от Брасик изясни: „ Когато визира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР