Мишел Кийгън пусна чисто нова колекция дрехи с Very за

...
Мишел Кийгън пусна чисто нова колекция дрехи с Very за
Коментари Харесай

„Зашеметяващата“ нова колекция Very на Мишел Кийгън за пролетта е тук на цени от £15

Мишел Кийгън пусна чисто нова сбирка облекла с Very за дълго чакания пролетен сезон. Бившата актриса от Coronation Street, 36, сътвори още една стилна гама с онлайн търговеца на дребно, идеална за възобновяване на дрешника ви с наближаването на по-топлите дни.

Включваща жилетки, сатенени ризи, бомбър якета и карго панталони, нейните най-нови дизайните ще създадат обличането безспорен бриз този сезон. Новото предложение, което включва и универсални дънкови къси панталони за горещо време, е налично за извършване на покупки онлайн в този момент.

Прекрасната редакция на Мишел се предлага в цветова палитра от кремаво, маслинено, мрачно синьо и лимон, което прави елементарно се смесва и съчетава в лесни, елегантни тоалети. С цени, започващи от £15, и размери, вариращи от 6-18, Very разказва шикозната си сбирка като " всичко, от което се нуждаете ". Звездата от Fool Me Once разгласи редакцията на своите 7,3 милиона почитатели в Instagram през вчерашния ден (25 март), изпращайки почитателите на модата в полуда.

Публикувайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР