Мис Вселена Китай 2019 Роузи Джу Син, която е в

...
Мис Вселена Китай 2019 Роузи Джу Син, която е в
Коментари Харесай

Мис Вселена Китай гостува на Казанлък

Мис Вселена Китай 2019 Роузи Джу Син, която е в китайска бизнес делегация за основаване на нови партньорски контакти с Казанлък през днешния ден беше посрещната от кмета Галина Стоянова и Царица Роза 2019 Вероника Кънева. В декларацията са и Лили Джанг - общоприет стилист на състезанието “Мис Китай и формален дизайнер на Мис Китай Вселена 2019 и представители на бизнеса от Шанхай. Тe бяха мощно впечатлени от експозицията в Музея на розата,която показва обичайното за района розопроизводство. Китайските посетители подариха на кмета Стоянова аспект от Шанхай от 1928 година, изобразен върху фина коприна.

" Казанлък е прелестен и хората са доста благи! “, показа Роузи след разходка в парк „ Розариум “ дружно с Царица Роза 2019, която съгласно китайската хубавица е „ доста сладка и отзивчива ". Вероника пък е мощно впечатлена от участията на Роузи в киното и кариерата й като професионален гримьор и модел и пожела триумф на Роузи Син в международния край на Мис Вселена 2019 във Филипините през декември тази година. 
Членовете на китайската бизнес делегация ще се срещнат и с представители на бизнеса в Казанлък и ще посетят част от емблематичните места на града - Тракийската гробница, Исторически музей „ Искра “ и социализирани гробници в Долината на тракийските царе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР