Мис Англия, кралица на красотата, ще бъде лишена от короната

...
Мис Англия, кралица на красотата, ще бъде лишена от короната
Коментари Харесай

Мис Англия, кралица на красотата, лишена от короната, след като отказа да се откаже от задълженията на шаферка

Мис Англия, кралица на хубостта, ще бъде лишена от короната си - тъй като отиде на сватбата на най-хубавата си другарка в деня на финала на състезанието.

26-годишната Наташа Бересфорд беше коронясана за Мис Лондон в „ първото в света “ съревнование за хубост без грим предишния септември. Стоматологичната сестра влезе в заглавията, откакто победи 18 други дами, които всички се състезаваха с голи лица, в първия конкурс без грим в 95-годишната история на надпреварата.

Тя трябваше да се състезава в на финала на Мис Англия в Улвърхемптън през май и имаше " огромен късмет " да бъде коронясана като победителка, споделят уредниците. Но Наташа се отхвърли от шанса да стане идната Мис Англия, тъй като финалът се сблъсква с огромния ден на най-хубавата й другарка.

Така че вместо да се разхожда по стилния подиум, в този момент тя ще върви по пътеката като шаферка, откакто навърши понижава шанса да бъда идната Мис Англия. Наташа, която е родом от Шефилд и в този момент живее в Лондон, сподели: „ За съжа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР