Мирослава от Игри на волята се затвърди като инфлуенсър. Участието

...
Мирослава от Игри на волята се затвърди като инфлуенсър. Участието
Коментари Харесай

Милионерките не чистят с прахосмукачка! Мира от Игрите си има цял екип от домашни помощници

Мирослава от " Игри на волята " се затвърди като инфлуенсър. Участието ѝ в хитовото приключенско шоу несъмнено ѝ оказа помощ доста, а от него натрупа единствено позитиви и хиляди нови почитатели. За разлика от Евгения Джаферович, която още се съвзема от мощната хейтърска вълна, която я заля, Мира натрупа единствено позитиви.

Новоизлюпената инфлуенсърка развива сполучливо профила си в Instagram, само че от напълно скоро има и канал в YouTube, където готви в кухнята си, само че в компанията на известни персони, най-често звездите от 4 сезон на Игрите.

Виж още: " Крала съм коли и съм била под национално търсене ": Анджела от OnlyFans, която скандализира нета 

Красивата брюнетка, която набедиха за милионерка, постоянно споделя обичаните си предписания и в Instagram. Мира стана известна с това, че умее да върти семейството, а и с това, че живее в много комфортен, съвременен и първокласен дом. Мацката демонстрира горе-долу кътчета от вкъщи си, а от фотосите си проличава, че в този дом са вложени доста пари, внимание към детайла и сигурно е имало дизайнерска интервенция. 

Виж още: След първите 2 епизода към този момент е несъмнено - 2023 година е годината на The Last of Us

Мира преди време показа пред камерата на Vbox7, че не е капризна богаташка, а жена, която се грижи за фамилията си. За кулинарните умения на риалити звездата към този момент знаем добре, само че се оказа, че за чистотата в дома си тя се доверява на професионална компания. Това тя показа персонално на стори в Instagram, казвайки какъв брой е удовлетворена от услугите на въпросната почистваща компания. Е, не сме си и представяли Мира да обикаля с моп къщата, още по-малко пък да пуска прахосмукачка и да бърше прахуляк. 

Виж още: Красиви като Евгения Джаферович: 5 скъпи съвета за хубост от инфлуенсърката!

Домът на Мира е огромен, а неотдавна научихме, че даже си имат фитнес, който хубавицата демонстрира постоянно в обществените мрежи. Последователите на Профирова се интересуват освен от предписания и метод на хранене, а и по какъв начин поддържа плътно и изваяно тялото си. Тайната е елементарна - с изключение на вкусно и уравновесено меню, също и постоянни тренировки с тежести.

Виж още: Подготовката е на всички фронтове! Джизъса се стяга за новото риалити с... нови зъбки 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР