Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования

...
Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования
Коментари Харесай

Миро от "Каризма" се омаза! Феновете се страхуват от него... Ето защо!

Мирослав Костадинов, прочут на всеобщата аудитория като Миро от разформирования дует „ Каризма”, прекалява с „ магистралките” в носа, издадоха хора от музикалния бизнес.

Талантът от Добрич е почнал да друса прекомерно доста кокаин, което проличава и от фотосите му, написа „ Таблоид “.

Певецът дотолкоз се е пуснал по „ бялата писта”, че вади погледа на Митьо Очите, майтапят се с кокаиноманията му негови другари. Последно хубавелкото пусна фотография във фейсбук, прегърнал своя почитателка, като фотосът е подготвена илюстрация за учебник по наркомании. На кадрото Миро е разширил зеници в обектива, с което единствено удостовери мълвата, че е станал подвластен от колумбийските екстри.

„ Миро го удари на живот, тъй като жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов постоянно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазари положително настроение”, обясниха от задкулисието в шоубизнеса. Според мълвата, Миро се черпел с „ бяло сладко” най-малко 3 пъти в седмицата, като не се стискал и поръчвал по 3-4 грама.

За смут на фенките от издайническата фотография лъсна и неговото естествено „ оперение” – космати гърди като на юндолска мечка. Панделка на резила са странни татуировки, опасали мъжката гръд на 41-годишния хедонист. Абсурдната сцена е снимана на фона на цяла сбирка от алкохолни изкушения - ракия, метакса, уиски и ликьор.

Според по-близкото му обграждане кокаинът спасявал артиста от тежката меланхолия, която го налегнала около неволите в брака. Последната информация към фамилията е, че Миро упорито желае бебе, до момента в който брачната половинка му Ели се дърпа поради претрупаната си стратегия. Не е загадка, че брюнетката върти един от най-хубавите заведения за хранене в английската столица. Задълженията й обаче са доста и все тежки, по тази причина нашенката все отлагала забременяването.

 Снимка на Миро (Official).

 Снимка на Миро (Official).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР