Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев, определено е

...
Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев, определено е
Коментари Харесай

Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му гражданство

Мирослав Бърняшев, както е същинското име на Русев, несъмнено е измежду най-успешните, да не кажем най-успешният, български кечист.

С упористост и доста работа за няколко години Русев съумя да си проправи път към Световната федерация по кеч. Интересното е, че в началото минаваше за руснак, само че по-късно захвърли тази еднаквост и всички почитатели на кеча в Съединени американски щати знаят, че е българин.

Доста пъти е споменавал в свои изявленията, че е отпътувал за Америка без съвсем никакви пари и първоначално му се е наложило да работи какво ли не, с цел да се устоя. В момента нещата въобще не стоят по този метод и Русев е измежду най-високоплатените кечисти.

Не са единични и случаите, в които е казвал, че е горделив от произхода си. В последния си пост в Instagram обаче разгласи, че към този момент е и американски жител.

Под фотографията Русев написа, че последните 14 години не са били по никакъв начин лесни за него, само че в нито един миг не се е отказвал от фантазията си, а в този момент е горделив с новото си поданство.

В малко видео пък сподели по какъв начин го е отпразнувал. Имало е специфична торта с флаговете както на България, по този начин и на Съединени американски щати, която българинът разрязва. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР