Миришеш на бабичка, ма! Разкарай се от очите ми!“, това

...
Миришеш на бабичка, ма! Разкарай се от очите ми!“, това
Коментари Харесай

В Брадъра Този Път Закопаха В Дъното! Скандалджията Крещи Като Невидял: Миришеш На Бабичка, Ма!

„ Миришеш на старица, ма! Разкарай се от очите ми! “, това ще изкрещи Фънки на Луна още довечера. А певицата ще остане като гръмната. Разбира се, Димитър Ковачев няма да се задоволи само с тези си реплики и ще станем очевидци на следващия всеизвестен скандал.

Фънки, Луна и Динко Вълев ще се заловен заедно за гушите тази вечер в Биг Брадър

Напрежението в Къщата на Биг Брадър е на път да ескалира, откакто и Динко Вълев ще размаха томахавката пред лицето на Луна. Ядосан от обстоятелството, че някой си е помислим, че е влюбен в певицата, ловецът на бежанци ще изтрещи.

„ Виж кво! Това, че приказвам с теб не значи, че те одобрявам. Набий си го в главата “, крещи Динко Вълев в спалнята. Луна ще се вбеси по този начин грубо от неговите думи, че ще предприеме светкавична офанзива против него и Фънки.

Освен борбата сред тримата тази вечер ще забележим и следващата задача на Биг Брадър, с която съквартирантите ще се борят за седмичния си бюджет. Те ще би трябвало да се трансфорат в маскирани герои като всеки ще има своя самостоятелна задача.

Тайната е, че всяка от задачите ще бъде ориентирана тъкмо към характера, страховете и маниите на избрания съквартирант. Дали всички ще преминат сполучливо през тестванията или ще се откажат, следва да разберем по-късно, написа разкрития.ком.

Почти несъмнено е обаче едно – в случай че има някой, който още веднъж да саботира задачата и да се направи на маймуна, то това ще бъде Луна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР