Мира Добрева навърши 51 години. Преди време обяви, че повече

...
Мира Добрева навърши 51 години. Преди време обяви, че повече
Коментари Харесай

Край! Известна водеща окончателно приключи кариерата си, слиза от екран

Мира Добрева навърши 51 години. Преди време разгласи, че повече няма да е водеща на предаването " Отблизо “. По този мотив показва, че решението да слезе от екран е било напълно нейно, написа " Уикенд ".

Категорична е, че няма да го промени и добавя, че за нея работата на екран в никакъв случай не е била самоцел. Отбелязва, че си е тръгнала, тъй като в един миг почнала да се усеща отвън зоната си на комфорт в личното й създание – " Отблизо “ и добавя, че постоянно е вярвала, че би трябвало да се надскача.

Отбелязва, че решението кой да бъде водещ на предаването й, е напълно нейно.

След като решила, че би трябвало да се отдръпна, отстъпва мястото си на Боряна Граматикова. За момента не е наясно дали би се съгласила още веднъж да е водеща на предаване, само че сякаш на този стадий отговорът й е " по-скоро не “.

За момента не може да отговори и изрично на въпроса дали би приела примамливо предложение от друга медия.

Определя работата си в малкия екран като земетресение и акцентира, че откакто към този момент няма да е на екран ще си откри нов адреналин и нови провокации.

Макар неведнъж да е била огорчавана от сътрудници е уверена, че огорченията са били провокирани от поредност от условия, част от които е била и самата тя. 

Към момента написа сюжет за втори документален филм за уроците от столетниците, както и за рубриката на Българска национална телевизия " В кадър “, в която се включва все по-активно.

На 12 август – рожденият й ден е първият ден от общо 4 или 5, в които се намира на безлюдно място, с цел да си отдъхне от цялата блъсканица. Придружават я майка й, Жоро и двете й деца.

На 18 август се навършват 16 години от брака й с Жоро Торнев, само че е безапелационна, че няма да означават годишнина, защото двамата от много време не живеят под един покрив и би било лицемерно.

Допълва, че в случай че въпреки всичко се случи да са дружно на тази дата, ще пият по едно вино за това, че са живи и здрави, и не престават да се почитат.

Не се усеща подготвена да излезе на среща с различен мъж. Убедена е обаче, че би го сторила, в случай че попадне на човек, който може да покаже пред света.

Липсва й да излиза на мира с някого, без това да бъде изтълкувано неправилно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР