Мира Добрева, която скоро ще навърши 51 години най-после се

...
Мира Добрева, която скоро ще навърши 51 години най-после се
Коментари Харесай

Мира Добрева се пече по монокини

Мира Добрева, която скоро ще навърши 51 години най-сетне се осмели и разгласява предизвикателни фотоси в обществените мрежи.

 

Телевизионната звезда се раздели със своя брачен партньор Жоро Торнев преди повече от 2 години и очевидно реши, че е настъпил моментът да потърси още веднъж мъжко внимание. Не може да се отхвърли, че емблематичната водеща на Българска национална телевизия наподобява отлично и има доста фенове.

 

Мира Добрева не крие обстоятелството, че след раждането на сина си Жоро се е подложила на интервенция за слагане на силиконови импланти в бюста си при прочут български хирург. Интервенцията наподобява е била сполучлива, означават почитателите на звездата.

 

Журналистката признава, че е много суетна и се грижи за външния си тип, макар напредването на възрастта. За здравето на кожата си тя се доверява на кожни лекари и е опитвала филъри и ботокс, само че без да прекалява. Мира Добрева се грижи и за лицето си в домашни условия, споделяйки, че употребява розова вода за навлажняване и приема колаген в капсули.

 

Зъбите си е избелвала в стоматологична клиника. На Мира не й харесва да се поти във фитнеса, по тази причина пък обича да се разхожда в планината. Казва, че походите измежду природата я разтоварват. По време на преходите нормално взима и кучето си Найро, което обожава. Водещата не крие, че като по-млада имала проблеми със самочувствието, само че не толкоз поради външния си тип, а поради произхода си. Тя страдала от комплекси, че е от провинцията. Притеснявала се, че столичните хубавици можели да я засенчат и да попречват телевизионната кариера, за която мечтаела. С днешна дата Мира е удовлетворена, тъй като от дълго време е загърбила тези отрицателни усеща. Научила е и щерка си Лора да има вяра във опциите си, а не да се съпоставя с другите.

 

Покрай работата си в Българска национална телевизия Мира среща втория си брачен партньор Жоро Торнев, от който има наследник в тийнейджърска възраст. За страдание, бракът й с режисьора не устоя на житейските тествания и сега са разграничени, въпреки че нямат формален бракоразвод. По думите й тя още го обичала и се надявала, че връзките им може и да се оправят. Засега обаче това не се е случило.

Мира и Жоро имат проблеми в брака си от няколко години. Още по време на присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър ” водещата призна, че го е хващала в невярност и то неведнъж.

„ Това беше извънредно тежък интервал за нас. Трудно се изживява сходно изменничество, само че все пак простих ”, разказвала е журналистката.

 

Макар че тогава си дали късмет, съпрузите не съумели да преодолеят разликите си и преди 2 години заживели настрана. Опитвали се обаче да поддържат положителния звук в името на сина им Георги, който скоро ще навърши 15.

 

Добрева е безапелационна, че с изключение на децата й, домашният й любим Найрой е съществото, което е най-близко до сърцето й.

„ Кучето стои по-високо от доста индивиди. Дори да са с най-изящни черти, с най- красиви очи, с най-хубави облекла – дребни ли са душите им, незначително е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро! ”, коментирала е водещата. Преди време тя избави четириногото от улицата и от този момент са неразделни. Блондинката се грижи за него като за бебе и го взима със себе си даже когато върви на отмора.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мира Добрева Жоро Торнев тв звзеда тв водеща БНТ монокини
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР