Мира Добрева, както всички нейни колеги, почитатели и последователи знаят,

...
Мира Добрева, както всички нейни колеги, почитатели и последователи знаят,
Коментари Харесай

Мира Добрева след комата: Няма страшно и след края

Мира Добрева, както всички нейни сътрудници, фенове и почитатели знаят, се срещна от близко със гибелта, като прави изострен перитонит, поради който е призната в столично болнично заведение.След дълги дни в кома Мира идва на себе си и за наслада на всички прескача този сложен миг.

За мен всичко това беше като сън и мина за един момент. Но за околните ми е било доста по-страшно. Мога единствено да благодаря, че съм тук и в този момент.

Беше 4 часа сутринта, когато ни се обадиха, че имаме огромен проблем, спомня си Снежана, майката на Мира. Имаше един миг, в който изгубих религия.



Като излезе от реанимация изглеждаше доста добре, описа тя. Снежана е индивидът, който пръв вижда, че Мира стопира да диша.

Вероятно в случай че не беше майка ми, нямаше да се развият толкоз добре нещата, размишлява Мира.

След тежкото положение, което видяно от през днешния ден й се коства като цяла безкрайност, Мира Добрева отваря очи. „ Къде е Жоро “, е първото, което тя изрича. Самата Мира е сюрпризирана за какво не търси децата си или майка си, с която са доста близки.

Мъжката фигура до Мира – Жоро, с който са разграничени, само че поддържат връзки, не е склонен да я оперират до последния миг. Той обаче е индивидът, който я закарва до болничното заведение, когато положението й се утежнява.



Хората, които обичат Мира безпределно, са доста. Един подобен човек е столетницата баба Дора, пък и освен тя. Нели Хаджийска водеща на „ Търси се “ показа какво усеща към близката си другарка:

Ох, Мира ми е близка от дълги години❤️
Сърцата ни, обратно във времето, са били многоо близо едно до друго…и по никакъв начин, но по никакъв начин не беше елементарно да създадем това изявление с нея…точно в този миг.
Не изявление, а едно безусловно достоверно пътешестване надълбоко в душата й.  

Сега, когато всичко това е към този момент минало Мира гледа напред и пробва да я кара по-спокойно.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР