Мир в Украйна, ама как да стане?Нетаняху казва за техния

...
Мир в Украйна, ама как да стане?Нетаняху казва за техния
Коментари Харесай

Световен ядрен шантаж

Мир в Украйна, но по какъв начин да стане?

Нетаняху споделя за техния спор - " Ако палестинците смъкват оръжието, ще има мир. Ако Израел смъкна оръжието, няма да има Израел ".

Същото е и с Русия - в случай че тя смъкна оръжието ще има мир, в случай че Украйна смъкна оръжието, няма да има Украйна.

Путин и нападателно настроеното съветско общество вкараха света в най-тежкия спор в историята. Защото, за разлика от Първата и Втората международна война, в този момент целият свят е застрашен от нуклеарни ракети.

И съветските медии и политици го споделят в прав текст - или ще отстъпите, или Трета международна война. Световен нуклеарен шантаж.

Само можем да се надяваме тази война да тлее години, без да прерасне в международна и нуклеарна. Няма да свърши в близко бъдеще, обстановката е непоправима. Русия един ден ще заплаща за стореното, само че наподобява има нужда да си пусне кръв преди този момент.

Най-големият им проблем е, че те не знаят какво желаят, не могат да формулират какво ще е успеха за тях. Путин повтаря думите на Сталин: " Победа будет за нами ". Само че в този момент никой не е нахлул в Русия. Денацификацията се оказа агитационен балон. Не им стига да вземат една трета от Украйна, или цялата. Искат " да санкционират " и Запада. Съединени американски щати да не е хегемон повече, както им е заречен Путин - нов международен ред.

Как да стане? Няма да се умирят до момента в който не си пуснат доста кръв.

Иван Бакалов

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР