Миньор (Перник) очаква двама футболисти от елита след края на

...
Миньор (Перник) очаква двама футболисти от елита след края на
Коментари Харесай

Миньор в напреднали преговори с двама футболисти

Миньор (Перник) чака двама футболисти от елита след края на шампионата в еfbet Лига на 19 юли. Това заяви по време на първата подготовка на завърналия се във втория ешалон " жълто-черен " отбор старши треньорът Юри Васев.

Той резервира в загадка имената на играчите, само че посочи, че договарянията много са напреднали и включването им в тима е въпрос на време. В момента има две момчета на проби, сподели още Васев. Част от " чуковете " са към този момент Реджеб Халил, Георги Нетов и Айкут Рамадан. Отборът се раздели с Димитър Савов, който отиде в ЦСКА 1948.

Васев сподели също, че ще в началото ще има интервал на акомодация, тъй като дълго време тимът не е играл в професионалния футбол. " Ще играем мач за мач, като всеки мач излизаме за победа. Отборът се показва успешно и на непознат терен ", безапелационен е наставникът на перничани. " Няма от какво да се тормозим ", съобщи капитанът Томислав Павлов.

По думите му отборът е изиграл доста мощен сезон и справедливо влиза във Втора лига. " Ще потвърдим професионализма си ", даде обещание Павлов. Засега са контрактувани пет сигурни контроли. На 19 юни е първата инспекция с Монтана,следват другарски мачове с Кариана /Ерден/, Пирин /Благоевград/, Локомотив /София/ и ФК Кюстендил. " Търсим още три тима, с цел да създадем осем инспекции, да има повече време за игрова подготовка, тъй като отоборът няма мачове от 29 февруари ", сподели още Васев. Първите три седмици тимът ще организира двуразови тренировки в Перник и от 29 юни до 11 юли отпътува на лагер в Ковачевци. След това ще продължи подготовка в домашни условия до началото на шампионата на 23 юли. Днес бе отслужен церемониален водосвет за здраве и шанс по случай старта на подготовката на Миньор. Феновете посрещнаха любимците си със залпове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР