Минути след като обвиняемият Васил Божков пусна поредния си пост

...
Минути след като обвиняемият Васил Божков пусна поредния си пост
Коментари Харесай

Бившият съдружник на Божков Цеката: Записката е договорка между бизнесмени, Държавата не е замесена

Минути откакто обвиненият Васил Божков пусна следващия си пост през днешния ден, 18 май, в обществената мрежа реагира и някогашният му съучастник Цветомир Найденов.

Ето какво написа той:

" Пак се оказах прав!!!!!!!! “ Калина " няма нищо значително като доказателство против, който и да е от Държавната администрация.

Васил Божков - Черепа през днешния ден към този момент надмина себе си като измамник: сподели паметна бележка сред двама предприемачи за сделка за търговски връзки сред две частни компании и по този начин се пробва да замеси Държавата????

Черепа е чисто вманиачен!

Като го докарат, 100% ще пледира безотговорност, кълна се!

Това беше следващата тъпота от Националния Оперативен Щаб на Лъжата управителен от Васил Божков - Черепа, който към този момент омръзна на всички на третия ден. Евала, Череп! Много си несръчен, необразован и пишеш извънредно грозно! “

Хазартният необут Васил Божков разгласява на стената си във фейсбук нова порция разкрития за тайнствените си връзки с властта. Той показва   Дубай ръкописна  " Паметна бележка ", писана персонално от него на 10 юли 2019 година Под нея стоят подписите на Дирил Домусчиев и на Божков.

Това е паметна бележка от среща в кабинета на господин Кирил Домусчиев, извършена на 10.7.2019 година Тя бе осъществена под натиска на господин Борисов и Влади Горанов. Почеркът е мой, а подписите – на Кирил и мой.

По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, с цел да съществува бизнесът ми, бяха завършени в непазарен контракт сред " Национална лотария “ АД, " Ню геймс “ АД и " Нова броудкастинг груп “ ЕООД за 240 000 000 лв. с Данък добавена стойност.

Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с въздействие, злоупотреба със служебно състояние – ще преценяват способените институции. В България и Европа.

_____________________

ПАМЕТНА ЗАПИСКА

1. 20 000 000 лева (без ДДС) контракт за реклама. Десетгодишен с три години предупреждение за преустановяване.

2. Ако НоваТВ загуби рекламодатели в
хазарта ги компенсира с други сходни в размера на изгубените контракти в НоваТВ или в " Лудогорец “.

3. Пълен съпорт в ДКХ за урегулиране бизнеса и

съблюдаване законите на Република България.

(К. Домусчиев – 10.07.19) (В. Божков – 10.07.19) ", споделя Божков.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията .

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР