Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви

...
Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви
Коментари Харесай

Мис България свали грима си в ефир, за да докаже, че е красива!

Минути след избора на новата Мис България, нейна фотография взриви мрежата. Негативните мнения не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредност от изказвания в разнообразни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 почитатели в обществените мрежи, какво желаят да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева.

Много от тях желаеха да я видят без грим. “Истина или предизвикателство!” На живо, в ефир, Тамара смъкна грима си и остана “себе си”. Какво е нужно да има всяка една кандидатка, с цел да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, разясниха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева. Социалните мрежи и медиите тиражираха фотография на новата мис, която демонстрира част от лицето и, станала обекта на мнения, клюкарствуване и злобни изявления.





Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, дамата с най-грозния нос в Холивуд, съумя да направи паметни функции и да е горделив собственик на Оскар. “Ти Тамара, в случай че си интелигентна, а аз считам, че ти се такава, би трябвало да направиш дефектите в резултат. Нос можеш да си направиш когато и да е, само че ум не се налива и тяло не се прави по този начин елементарно.”, разяснява Мария Бонева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР