Минути преди да започне делото за определяне на мярка на

...
Минути преди да започне делото за определяне на мярка на
Коментари Харесай

Проговори съпругата на изверга Янко, изнасилвал брутално и извратено 3 часа 15-годишно момиче в Благоевград

Минути преди да стартира делото за установяване на мярка на обвинявания в обезчестяване благоевградски водач Янко Тренчев брачната половинка му Анна изрази своята позиция за станалото: „ Не имам вяра, че брачният партньор ми е направил това. С това момиче и майка му бяхме фамилни другари от много време. Според мен това е цялостна режисура, защото щерка й Валерия идваше постоянно в нас, спеше при щерка ми и в случай че е била от нещо притеснявана, нямаше да продължава да идва.

В петък ме спря на улицата приятелят на Валерия, който ми сподели: „ Кажи на мъжа си да слезе незабавно, изнасилил е приятелката ми “.

Аз предадох на мъжа ми, той беше мощно сюрпризиран и самичък реши да отиде в полицията, с цел да разбере в какво го упрекват.

Майката и момичето целят нещо с това. Преди време вършиха опит да ме разделят с мъжа ми, само че към момента сме дружно “.

Преди минути в Районен съд Благоевград стартира гледането на делото за мярка за неотклонение против таксиметровия водач Янко Тренчев, махленски в обезчестяване на 15-годишно момиче. Случаят е от преди дни.

Янко качил малолетната госпожица в колата си и в таванско помещение на ул. " Шар планина " брутално я изнасилил, като упражнил принуждение върху нея, макар съпротивата ѝ. Това съобщила в полицията майка и Стоянка.

Днес задържаният Янко ще бъде доведен за делото, а в коридорите на правосъдната палата го очакваше брачната половинка му, която непрестанно повтаряше изказване пред медиите: „ Съпругът ми е почтен, ние сме другарски фамилии, майката на момичето от дълго време желае да разбие моето семейство ".

Янко Тренчев (в дясно) на фотографията
Вижте какво още сподели дамата във видеото и очаквайте детайлности.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Използвани са материали на struma.bg и struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР