Мино Райола, който представлява част от най-големите футболисти в света,

...
Мино Райола, който представлява част от най-големите футболисти в света,
Коментари Харесай

Футболен агент бе наказан от ФИФА

Мино Райола, който съставлява част от най-големите футболисти в света, получи нов удар. Маститият сътрудник получи възбрана от Дисциплинарната комисия към ФИФА да упражнява активността си за период от три месеца. Решението влиза в действие от 10 май.

По-рано мениджърът беше глобен за същия интервал от Футболната федерация на Италия. Неговият братовчед, който е настоящ сътрудник, Винченцо, също е отхвърлен, само че за два месеца от ФИФА.

Причините за това решение не се разгласяват публично, само че наказването към този момент е влезнало в действие. По същия метод и в Италия стопираха правата на Райола, без да се споделят претекстовете за решението.

Според медиите, казусът с сътрудника е поради изявленията му, че в Италия не работят вярно в борбата с расизма по стадионите. Обидни реплики са в основата на глобата.

Наказанието на Мино Райола ще изтече през август, след затварянето на трансферния прозорец, което може да се окаже огромен проблем за някои от неговите клиенти.
Двама от футболистите, които съставлява, се чака да са забъркани в големи трансферни борби в идващите седмици и месеци.

Това са Пол Погба, който все по-често е спряган с трансфер в Реал Мадрид от Манчестър Юнайтед, както и Матайс де Лихт, към който интерес демонстрират няколко огромни отбора.

Преди да излезе решението на ФИФА, 51-годишният Мино Райола разгласи глобата от страна на Футболната федерация в Италия за „ политическо ”. Агентът съставлява и звездата на ЛА Галакси Златан Ибрахимович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР