Министрите бяха критикувани, след като проучване разкри, че районите, управлявани

...
Министрите бяха критикувани, след като проучване разкри, че районите, управлявани
Коментари Харесай

Районите, управлявани от торите, са по-склонни да получат нови училища, отколкото тези от лейбъристите на фона на конкретната криза в RAAC

Министрите бяха подложени на критика, откакто изследване разкри, че регионите, ръководени от торите, са по-склонни да получат нови учебни заведения, в сравнение с тези от лейбъристите.

Над 100 се възвръщат, защото в началото са били направени от тип лек бетон, наименуван RAAC. Материалът, наименуван заздравен автоклавен газобетон, е разгласен за рисков, защото е предопределен да издържи единствено към 30 години.

Нашият разбор откри, че съвсем три четвърти -72% - от новопостроените учебни заведения би трябвало да бъдат отворени до 2030 са в изборните региони на депутатите от торите – до момента в който местата в местата на Лейбъристката партия са оставени да се разрушават. Миналата година инспекторите откриха рисковия бетон в покрива на Park View Secondary в Тотнъм, Северен Лондон.

Учениците бяха принудени да населяват спонтанни класни стаи при започване на периода и трябваше да учат от у дома един ден в седмицата. Но обектът – в кръпката на депутата от Лейбъристката партия Дейвид Лами – се ремонтира, а не се подменя....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР