Министерството на здравеопазването на палестинското ислямистко движение Хамас обяви днес,

...
Министерството на здравеопазването на палестинското ислямистко движение Хамас обяви днес,
Коментари Харесай

Хамас: Над 15 500 вече са жертвите от началото на войната

Министерството на опазването на здравето на палестинското ислямистко придвижване " Хамас " разгласи през днешния ден, че от началото на войната на 7 октомври при израелските бомбардировки в линията Газа са починали минимум 15 523 души, съобщи Франс прес.
Прочетете още
При израелските военни интервенции, почнали в Газа след нападението, осъществено от бойци на " Хамас ", са ранени минимум 41 316 души, сподели представителят на министерството Ашраф ал Кидрех.

„ Както „ Хамас “, по този начин и Израел се водят от друга вътрешно-политическа динамичност. От позиция на Израел основният въпрос сега е освобождението на колкото се може повече заложници, които „ Хамас “ държи. От позиция на „ Хамас “ това е оцеляването на нейното политическо управление и на „ Хамас “ като конструкция, която ръководи Ивицата Газа “.

Това каза пред БТВ някогашният специфичен координатор на Организация на обединените нации за мирния развой в Близкия Изток и сегашен общоприет шеф на Дипломатическата академия " Ануар Гаргаш " в ОАЕ Николай Младенов от Дубай.

„ За страдание това, което видяхме през последните дни е, че договорката, която беше направена за освобождение на заложниците завърши и военните дейности започнаха още веднъж. Трудно е да се планува дали ще има втора такава пауза, и дали ще се стигне до друга договореност за освобождение на заложници, или ходът на военните дейности ще би трябвало да продължи в един много дълъг интервал, който ще бъде извънредно противен и тежък за всички “, съобщи Младенов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР