Министерството на здравеопазването и Министерството на транспорта не са в

...
Министерството на здравеопазването и Министерството на транспорта не са в
Коментари Харесай

Николай Дренчев за хеликоптерите: МЗ иска да демонстрира, че имаме техника, нужна е цялостна система

Министерството на опазването на здравето и Министерството на превоза не са в положение да изградят цялостна система. Това, което ние виждаме е, че Министерството на здравеопазването не е извлякло поучения от последните неуспехи, които претърпяха концепциите, които имаше. Виждаме един възторг да се закупи техника и да се показва, че я имаме, което е по-маловажната част от системата.

Системата с изключение на техника, включва хора, които са подготвени на разнообразни позиции. Това сподели депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев по отношение на решението на Министерство на здравеопазването да закупи 6 хеликоптера от италианска компания, предаде  кореспондент на Агенция " Фокус ".

По думите му ние бихме могли с малко старания предвид на нашите географски дадености да създадем система, която е отчела положителните и неприятните страни от прилежащите системи, основани преди нас и по този начин ще можем в действителност да създадем една прелестна система.

" Това, което виждаме е, че Министерство на здравеопазването или Министерството на превоза не са в положение да изградят цялостна система, която да включва Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи. Най-прекият път, който ние виждаме към това българският народ да получава извънредно добра незабавна здравна помощ по въздуха, това е да се одобри Закон за незабавната здравна помощ. Народното събрание да построи законодателна система и да я сложи под предписание на Министерски съвет, тъй че взаимно комплект от министерства да дават отговор и да съумеят да внедрят цялостна система ", сподели още Николай Дренчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР