Министерството на външните работи призовава всички австрийци да напуснат Иран.

...
Министерството на външните работи призовава всички австрийци да напуснат Иран.
Коментари Харесай

Австрия и Германия призоваха гражданите си да напуснат Иран

М инистерството на външните работи приканва всички австрийци да изоставен Иран. Това беше доказано в обновените през вчерашния ден инструкции за пътешестване.

" Предупреждаваме да не се пътува до Иран. Призоваваме австрийците да изоставен Иран ", се споделя буквално в известието.

" Поради актуалната напрегната обстановка в района би трябвало да се одобри съществуването на нараснал риск, изключително през идващите дни. "

Говорител на външно министерство съобщи пред новинарската организация АПА, че предизвестието за пътешестване в страната е в действие от известно време. Новото е споменаването на покачвания риск заради актуалната напрегната обстановка.

Въпреки предизвестието за пътешестване, AUA е правила полети до Техеран. Сега  и тези полети са прекратени до четвъртък.

Преди това компанията майка на AUA - Lufthansa, също анулира своите полети от и до Техеран.

Министерството на външните работи на Германия също разгласи, че приканва своите жители да изоставен Иран.

Предисторията на обновения съвет за пътешестване е възходящото напрежение сред Иран и Израел. Режимът в Иран разгласи, че ще нанесе ответен удар против Израел, откакто в иранското посолство в Дамаск бяха убити високопоставени ирански командири.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР