Министерството на външните работи на Таджикистан отхвърли в събота твърдението

...
Министерството на външните работи на Таджикистан отхвърли в събота твърдението
Коментари Харесай

Таджикистан опроверга Русия, че набира бойци за Украйна

Министерството на външните работи на Таджикистан отхвърли в събота изказванието на почитан съветски чиновник по сигурността , че посолството на Украйна в таджикската столица набира наемници, с цел да се бият против Русия, оповестява " Ройтерс ".

" Отбелязваме, че това изказване на съветския формален представител няма съображение ", сподели представителят на таджикското външно министерство Шокхин Самади, представен от съветските осведомителни организации.

Руският секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев, основен съдружник на президента Владимир Путин, съобщи в сряда, без да даде доказателства, че " украинските специфични служби " стоят зад смъртоносната пукотевица на концерт край Москва предишния месец и че украинското посолство в Таджикистан е набирало бойци, щат оповестиха медиите.
 Русия разкрила доказателства за украинска връзка в атентата край Москва
Русия разкрила доказателства за украинска връзка в атентата край Москва

Нападателите са получили обилни суми в брой и криптовалута от Киев

Припомняме, че Украйна към този момент отхвърли да има нещо общо с нападението от 22 март в Русия ,, а Съединените щати обявиха, че екстремистите на " Ислямска страна " (ДАЕШ) носят изключителна отговорност и припомниха, че информация за подготвяно нахлуване.



Някои от атентаторите се оказаха таджикистански жители. обвинени във връзки с всеобщата пукотевица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР