Министерството на външните работи на КНДР заяви, че продължаването на

...
Министерството на външните работи на КНДР заяви, че продължаването на
Коментари Харесай

Северна Корея търси повод за обявяване на война на САЩ

Министерството на външните работи на КНДР съобщи, че продължаването на американските провокации може да се преглежда като оповестяване на война.

Игнорирането на митингите на КНДР и продължаването на провокативните дейности против нея от страна на Съединени американски щати може да се преглежда като оповестяване на война. Според Корейската централна телеграфна организация, това изказване е направено от шефа на отдела на Министерството на външните работи Квон Чжонг Гън, който управлява връзките със Съединените щати.

„ Съединените щати би трябвало да схванат, че продължаването на провокативните дейности, враждебността към КНДР, при занемаряване на нашите многократни митинги и предизвестия, може да се преглежда като оповестяване на война против нашата страна “, сподели той, представен от интернационалните организации.

Според дипломата, с цел да се предотврати повишаването на напрежението на Корейския полуостров, Съединени американски щати би трябвало да се въздържат от разполагане на стратегически средства и военни учения с Южна Корея, ориентирани против КНДР.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР