Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Управляващият орган

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Управляващият орган
Коментари Харесай

МРРБ: Покажи ни най-добрите обекти от твоя град

Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) и Управляващият орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ оповестиха фотоконкурс под надслов„ Оперативна програма “Регионално развитие” обновява и въодушевява – покажи ни най-хубавите обекти от твоя град “.

Идеята цели да показа плановете с европейски вложения, посредством които се обновяват и модернизират градовете. Желаещите да се включат би трябвало да изразят посредством фотография по какъв начин техният град се е трансформирал, за какво се гордеят с него и го поддържат.

Фотосите могат да демонстрират актуализирани обекти на културната, туристическата, просветителната, обществената, здравната и пътната инфраструктура – паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, учебни заведения, жилищни и публични здания, спортни площадки, здравни заведения, публичен превоз и внедрени интелигентни решения за ръководство на обитаемоте места.

Големината на фотосите би трябвало да е сред 2 и 6 MB. Задължително е при изпращането им да бъдат посочени име и телефон на създателя, както и къса информация с какво го впечатлява планът и по какъв начин способства за развиването на града. Министерство на регионалното развитие чака фотосите до6 декември 2022 г.на електронна поща[email protected]. Участниците би трябвало да попълнятдекларацияза авторство и единодушие за разпространение на фотосите.

До 10 декември 2022 година жури ще дефинира най-хубавите произведения. Предвидена е една огромна премия и призове за спечелилите за всеки един от 6-те района за обмисляне в страната, ще има и поощрителни награди. Със фотосите ще бъде подредена фотоизложба по време на Годишното осведомително събитие на Оперативна програма “Регионално развитие”.

Информация за настоящите и осъществените планове в община Габрово можете да намерите наhttps://gabrovo.bg/bg/page/1084.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР