Министерството на правосъдието в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура

...
Министерството на правосъдието в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура
Коментари Харесай

Берлин: Информация за Навални - само след негово съгласие

Министерството на правораздаването в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура да окаже правна помощ на и да даде информация за здравословното положение на, само че единствено в случай че той е склонен. Информация по този въпрос беше оповестена през днешния ден в профила на берлинската прокуратура в Тиутър.
Прокуратурата на Берлин е упълномощена да окаже правна помощ по настояването на съветската страна и да даде информация за здравословното положение на Навални, при изискване че той е склонен, написа в известието.
От ведомството означават, че на този стадий не е допустимо да бъде предоставена спомагателна информация по въпроса.
 Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства
Състоянието на отровения съветски опозиционер Алексей Навални последователно се усъвършенства, само че е прекомерно рано да се предвиждат дълготрайни ефек...
Правосъдното министерство на Берлин получи на 4 септември от федералните управляващи на Германия питане от Генералната прокуратура на Русия по случая с Навални.
Случаят се проверява от берлинските органи, защото пострадалият е на лекуване в столична клиника, прецизира РИА Новости.
Генералната прокуратура на Русия е поискала отговор на съвсем 20 въпроса, свързани с лекуването на Навални, диагнозата и резултатите от експертизата, както и да бъде предоставено копие от медицинския картон на пациента и биологичен материал за сравнителни проучвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР