Министерството на правосъдието на Ню Мексико реши да не повдига

...
Министерството на правосъдието на Ню Мексико реши да не повдига
Коментари Харесай

Служителите на Ню Мексико няма да бъдат повдигнати обвинения във фатална стрелба на грешен адрес

Министерството на правораздаването на Ню Мексико реши да не повдига обвинявания против трима служители на реда, забъркани в убийството на мъж от Фармингтън през април, откакто те отговори в неверната къща по време на позвъняване за домашно принуждение.

В писмо, оповестено на 26 януари, Министерството на правораздаването на Ню Мексико съобщи, че е взело решението си след обзор на съдбовната пукотевица предходната година против Робърт Дотсън, 52, който беше погубен на прага на къщата си във Фармингтън, откакто служителите на реда откриха огън, тъй като той имаше револвер.

В писмото, подписано от заместник-главния прокурор Гриър Е. Стейли, се споделя, че Министерството на правораздаването е открило, че служителите на реда „ не са употребявали несъразмерна мощ при събитията, когато са изстреляли оръжията си “ и че „ служителите на реда първичният метод към дома на Дотсън, макар че те неправилно са се доближили до неверната къща, беше рационален, подобаващ и в сходство с общоприетите полицейски практики. " Отделът беше подкрепят в разсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР